09 aprilie 2015

Ştiri pe scurt

Obiceiuri româneşti străvechi de Paşte: În Bucureşti vor fi furate 34 de automobile, în Constanţa vor fi violate 44 de tinere pe faleza Casinoului, la Iaşi 57 de schizofrenici vor defila prin grădina zoologică însuşindu-şi cinci urşi, patru lupi şi un fazan.

Se prefigurează o nouă axă politică în Europa: cea dintre Atena şi Moscova. Pe această axă vor fi mutate: Valea Prahovei, litoralul, Şova, cărţile lui Copos, multe meciuri de fotbal ale diviziei A, precum şi filmele Noului Val al cinematografiei româneşti, acestea din urmă pentru creşterea numărului de spectatori, întrucât se estimează că pe această nouă axă vor circula cu 3% mai mulţi turişti decât acum zece ani, zece ani şi ceva.

Copos s-a băgat în istorii medievale ca să scape de o parte din puşcărie. Aşa va face şi Ion Nicolae, care va scrie, ştim din surse, o impresionantă monografie cu poze numită: Năvala popoarelor migratoare la grătar. Nici Elena Udrea nu se va lăsa mai prejos, dânsa va juca în filmul românesc turnat în puşcărie numit: Io când mă scarpin în nas fluier.

Cei care îşi fac pâine în casă trebuie să fie atenţi la noul TVA de 9%. Cum îl aplică? Când? Câţi copii sunt la masă? Dacă află Mihaela Rădulescu şi Cotimanis?

PUBLICITATE M-a sunat Adilă şi mi-a spus: Hai la bere, la COŞ.

Incendiul care a cuprins sectorul 5, a cuprins sectorul 5.

În săptămâna ALTFEL copiii nu face nimic ALTFEL, ci aceleaşi lucruri pe care le fac de ani de zile: merg la aceleaşi piese de teatru, văd aceleaşi filme pe calculator, cos aceiaşi nasturi, bat aceiaşi vecini, fură aceleaşi cireşe. Şi-atunci? Săptămâna ALTFEL e un căcat.

PUBLICITATE Lui Adilă i-am zis că nu merg, da' că să vină cu Adela pe la noi de Paşte. Om vedea.

VREMEA Rea.

SPORT Dinamo joacă prost, Dinamo joacă prost, Ura, drăguţa mea, Dinamo joacă prost!!!!

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: