24 aprilie 2015

Bazaconii

Invazia măslinelor în Bucureşti a început ieri dimineaţă, 23 aprilie 2015, la ora 3. Primii care s-au sesizat au fost poliţiştii Stacojii de la secţie de poliţie Stacojie nr 8. Măslinele ocupaseră Calea Victoriei, întrucât erau pe biciclete, aşa încât poliţiştii stacojii au făcut uz de bastoane electrice stacojii ca să depresureze această colosală prin frumuseţe arteră a Capitalei. Într-un final, au fost ascultate doleanţele măslinelor: ele doresc să facă partide politice de câte trei măsline, cum permite acum parlamentul, şi să aibă acces în acest fel la bani de la buget pentru finanţarea lor. Şi cu asta basta. Poliţiştii Stacojii au înţeles despre ce-i vorba şi, cu LBF (Lucru Bine Făcut) le-a permis măslinelor să-şi facă partide. Au apărut astfel 4 milioane de partide, care se vor înscrie la BEC în următoarele zile. Deci se poate şi civilizat.

Parteneriatul civil se complică din prima zi de funcţionare. Astfel, doi homosexuali care trăiau în parteneriat civil de 79 de ani s-au luat la bătaie când au aflat că la Elena Udrea în celulă şobolanii intră în încăpere prin gaura de la wc. Ori, au declarat cei doi în faţa organelor de anchetă, gaura foloseşte la alt ceva. Şi au dat exemple de găuri celebre: Piaţa neagră din România, aia din Galaxia noastră, găurile drapelelor naţionale unugureşti şi româneşti şi, în sfârşit, găurile din bugetul de stat. Cei doi au sfârşit prin a se lua la bătaie, înregistrându-se un sec doi la doi pentru n-are importanţă cine, că aşa ne-a parvenit ştirea, şi noi, ce dracu' să modificăm?

Dacii aveau cunoştinţe de astronomie şi şi-au construit primul telescop uriaş pe zidurile Sarmisegetuzei. Cronicile spun că atunci când au fost aduse lentilele de la Karl Zeiss Iena, din Germania, şi după ce au fost montate, dacii au putut vedea pe Saturn prima bătălie din istorie. 2.000 de saturneni se băteau cu turcii până ce turcii au pierit într-o mlaştină, iar dantura şefului lor de oaste, unul Sinan Paşa, a pierit în fluviul Neajlov de pe Saturn, nume de apă izbitor de asemănător cu al râului din judeţul Giurgiu din România, de unde şi concluzia că saturnenii se trag din daci. Adăugând şi observaţia că fustele scurte erau leit ca cele dace, chiar dacă purtate de bărbaţi avem concluzia clară că dacii se trag din Saturn.

În 21 aprilie, ora 18, 2015, la ICR Bucureşti a avut loc citirea piesei LEGEA LOCATARULUI UNIVERSALE a lui Denis Dinulescu. După spectacol, autorul avea să declare: Rău cu rău, da' mai rău fără rău, referindu-se probabil la prezenţa în sală a pretenilor Radu F. Alexandru, Dinu Grigorescu, Lucia Veroona, Emil Mladin Ljuba Beceiski, Marius Burhuş, Irina Crivăţ, Candid Stoica, Sonia Neagu, Luca Dinulescu, Gabriela Tănase, Coca Popescu, Horia Gârbea, grupul Oregon şi a multor altora cărora le-au fost uitate numele. De emoţie.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: