19 ianuarie 2017

Știri pe scurt

Pe strada Înclinată, sect 5, București, între numerele 90 și 105 a înghețat iadul.

Primele declarații ale USR privind economia țării. Dl Nicușor Dan a ieșit pe media și a zis: Din punct de vedere economic România se poate relansa foarte simplu. Unitățile mari de fabricat mici din piața Matache vor livra mici gata ambalați în Europa, Anglia, USA, Rusia și America Latină. Dacă nu, ei, micii, vor fi aruncați în Arteziana de la Arhitectură, asigurându-se astfel circuitul sănătos al naturii de care este atâta nevoie nu numai la noi, ci și la ei.

Noul post TV București TV al lui Bogdan Gamaleț va transmite pe lângă știri și emisiuni inedite: Vocea Bucureștiului, Bucureștenii au talent, Las București, XBucurești, Te cunosc de undeva, bă, bucureștene, și multe altele, precum și în județul Ilfov. Adică transmisia e și acolo, că Bucureștiul este prevăzut să se extindă până în anul 2234 de la Buzău la Craiova așa fără parcări, fără drumuri, ci numai cu linii moderne de metrou și televiziuni. Urăm noii televiziuni succes.

În august 2017 o eclipsă parțială de Lună va străbate România. Traseul ei va fi stabilit în Adunare de Guvern și prin OUG eclipsa se va putea vinde și în piața Obor, piață cunoscută și prin alte vânzări de zburătoare și fantome.

PUBLICITATE MASCATĂ O babă stă ascunsă după un copac. Aruncă cu pâine în trecători. Unul din ei, un bărbat roșcovan din ramura poezie a SRI, se întoarce la ea și-i zice: Noi vremă pământ, babo!!! Și trase în ea.

La învestirea lui Donald Trump lipsesc motivat Cargo, Bere Gratis, Talisman, Leșe, Tudor Gheorghe, Maria Dragomiroiu, coloneii soliști populari ai M.A.I., SRI, Gh Turda, Mihai Gâdea și fata aia de pe România TV care nu are nume.

Mai mulți șoferi bucureșteni vin în întâmpinarea unor noi norme europene și cer desființarea parcărilor din oraș. Se vor construi altele pe DN1 între Comarnic și Brașov.

Debarasarea de Coldea nu rezolvă nimic în România. E praf în ochi. Sistemul acoperiților e adânc infiltrat în societatea românească până la nivel de portar de școală, ca să nu zicem mai mult. Așa că, ce Coldea?

PUBLICITATE MASCATĂ O babă doarme cu basca pe cap. Nu i se văd ochii, nimic. Trece un tânăr și o violează. Baba nu simte nimic. Scoate doar un mârâit: Hexoral Forte și adoarme instant.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: