27 ianuarie 2017

Presa străină

JANDARMUL CĂLĂTOR - Un băț de chibrit a luat-o razna prin București. Aprins. Pompierii dormeau la Obor. Jandarmii s-au sesizat și în frunte cu Raed Arafat, au pornit în urmărirea lui, a bățului. Cu elicoptere, Sandero și altele din dotare. Bățul de chibrit pe unde trecea aprindea totul în cale. Așa au ars din temelii Foișorul de Foc, Dr Taberei, care oricum trebuiau arse, așa au mai ars Titan și Arena Național, care oricum trebuiau incendiate. Urmărirea continuă. Raed Arafat face un apel la populație să iasă în fața bățului de chibrit și să-l stingă.

CICLISTUL DIN MILITARI NEWS - Bugetul familiei Terente Vaslui este la fel ca cel al României: ușor predictibil. Din această cauză, domnul Terente a tăiat de la sănătate 10 lei, de la miliție 10 lei, de la transport 100, de la mâncare 200 și cu banii s-a dus la Thermele de lângă București. Aici îl aștepta amanta pe nume Doina Prăvălie. Era supărată. De banii prea puțini acordați ei de bugetul familiei Terente. A intrat cu Terente în bazinul de apă fiartă, unde se drăgălesc numai îndrăgostiții de o anumită vârstă. Domnul Terente a fiert molcom trei ore. Reportaj însoțit de fotografii care vă pot emoționa nu se știe cum.

MAMAIA TIMES - Un cioban ajunge cu turma pe plajă la Mamaia. Nu întâmplător. I s-a spus de către medicul de familie al oilor că marea face bine la blană. Deci a ajuns el acolo cu mia de oi, le-a dezbrăcat și le-a ușuit în mare. Cu câini, măgari, cu vulpi. Oile s-a înnecat. În apărarea ciobanului a sărit PSD, prin Raed Arafat, care s-a jurat că în august marea e caldă. Da, i s-a replicat de către un jurnalist cu bocanci roșii, da, dar acum e iarnă și sunt minus zece grade. Domnul Dragnea, apărătorul total al oilor, a sunat la Casa Albă și a vorbit cu Donald Trump. Vrei să fac un zid, l-a întrebat șeful american. Da, a zis Dragnea, fă-l la Secuii ăștia care vor să se departă de România. Pe banii lor.

NEAJLOV CHRONICLE - Corupții din România, după ce vor fi adunați pe grupe de corupție, vor face scufundări în Neajlov. Pentru a căuta icre. Odată găsite, mii de kg, icrele vor fi ambalate și trimise la București la congresele PSD. Vor fi mâncate și gătite sub deviza: Cu sau fără icre, noi tot înainte!! La primul congres PSD bazat pe aceste icre, se va face și celebrul concurs cu felia de pânie conform sloganului o felie de pâine unsă cu unt cade pe covor pe partea unsă. Apoi, după concurs, va vorbi dl Dragnea. El se va referi la cei 70 sau 90 de ani în care PSD va domni peste România și câte tone de icre trebuie. Domnul Arafat a fost de acord, chestie pe care i s-a mai dat o stea pe epoleți.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: