28 ianuarie 2017

Știri pe care dorim să le auzim

Guvernul Grindeanu va cere cât de curând în căsătorie guvernul norvegian. Mireasa are bani mulți, scapă rapid de zăpadă, are schiuri, deci are o zestre excelentă.

Auzind că poporul japonez va avea în curând un milion de oameni care vor împlini suta de ani, poporul român s-a hotărât să fie mai tare. Astfel, rectificarea bugetară pe 2018 va analiza posibilitatea ca 10 milioane de români să aibă câte o sută de ani până în 2020. Nu se va începe cu toată populația odată, ci pe regiuni. Întâi vor împlini suta de ani românii din Bărăgan, apoi cei din Moldova și tot așa, cam în cerc. Pensiile vor fi binențeles mărite. Nu se știe cu cât.

Autostrada Comarnic Brașov, Centura de Sud a Bucureștiului și Pasajul de la Domnești au fost tăiate de la finanțare și anul acesta. Asta nu înseamnă că ele nu vor fi executate. Vor fi desenate pe hârtie și împărțite șoferilor care fac aceste rute.

Papa Francisc nu mai vrea să aibă efigia pe moneda euro. Astfel că, în România va avea loc casting pentru ocuparea locului rămas liber. La casting se vor prezenta obligatoriu Sevil Shhaideh, Mădălin Voicu, Monica Macovei, Loredana Groza, premierul Bulgariei, Arsenie Boca, dacă-l lasă securitatea, Nicușor Dan, dacă-l lasă copilul, și turnul parașutiștilor.

Dacă anul acesta Franța va face și ea Frexit, cinematografia română, în frunte cu Irina Margareta Nistor, este obligată să facă un lungmetraj despre prietenia româno franceză. Și asta nu ca să ne aflăm în treabă, ci pentru că așa e normal: prietenul la nevoie se cunoaște. În rolul principal va fi Florin Piersic Jr, care va fi filmat plângănd în limba franceză cam o oră.

Aflată în cădere liberă, Nicole Kidman va face o expoziție de fotografie după modelul Adei Condeescu, cu aceeași temă: Colentina, dragostea mea!! Speră astfel să revină în showbizul care trebuie.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: