28 aprilie 2016

Știri pe scurt

Pentru că nimeni din administrația română nu luptă pentru eliminarea vizelor românilor pentru USA sau Canada, acest lucru va fi preluat, la luptă ne referim, de Mariean Vanghelie care va câștiga la sect 5, astfel că cetățenii din sect 4 vor putea trece liniștiți în sect 5 pentru una alta, lucruri simple pentru care s-ar fi dus și în State sau Canada. Dacă e prea lungă știrea, n-o citiți.

Ministrul Culturii și-a dat demisia. Printre altele, n-a putut schimba niște moșnegi de la conducerea teatrelor, ne referim la Lazăr, Caramitru sau Mihăiță și atunci l-au schimbat moșnegii pe el.

Se va înființa Avocatul Copilului. Acesta va fi un copil de 12 ani, care va umbla cu Ciorbea de mână și va critica tot ce moșul, al poporului, nu vede. N-aude și nici nu vrea.

PUBLICITATE Vă fa afecta emoțional, așa c-o lăsăm dracului de publicitate dar era vorba de o babă căzută de pe un bloc de 9 etaje care în dreptul etajului 5 s-a oprit și a strigat: Mai multe minute ca la țară.

Filmul românesc Dincolo de Calea Ferată rulează în toate gările din țară. Trenurile opresc și în halte, cum ar fi Tuzla, lumea se dă jos, își pune scăunele și vizionează pelicula. Iată că se pot ocoli clasicele săli de cinema.

Miei bio, cafea bio, marmeladă bio. Încet, încet România devine bio. Așa va fi și naționala României la CE de fotbal din Franța. De Iordănescu ce să mai zicem?, el e bio de mult.

Ca să scape de acuzațiile din dosarul Bute, Elena Udrea ar trebui să renunțe la desfășurarea lui.

PUBLICITATE Vă va afecta emoțional, dar dacă totuși vă uitați țineți-o minte pe baba escroacă din imagine. Dânsa vă sună la ușă, vă promite minute și vă cere bani la schimb.

SPORT și VREME, astăzi ele merg împreună și va fi egal de mohorât peste tot.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: