26 aprilie 2016

Revista presei străine

THE CIULNIȚA TIMES - Cotidian implicat. Conflictul de la Opera Română nu va avea rezolvare până când la conducerea instituției nu va fi numit dl Ovidiu Anton, câștigătorul selecției naționale Eurovision 2016. Melodia cu care a câștigat, Moment of Silence, va deveni o operă scrisă și regizată de dl Andrei Șerban în pauzele în care nu predă la Universitatea Columbia din New York. Excepționala lucrare lirică Moment of Silence va avea două pauze, pauze în care Horia Moculescu va interpeta repertoriul lui Dan Spătaru tot în regia lui Andrei Șerban. Corpul de balet al Operei Române, cel mai nemulțumit de vechea conducere, va fi angajat la emisiunea teveristă Odată-n viață. Acolo, balerinele vor cânta la nai iar balerinii la tubă.

NOVAIA LITERATURA - La Uniunea Scriitorilor din România lucrurile au rămas ca-n tren. Grupul de Reformă, Cristian Teodorescu, reformează, grupul de nereformă, Nicolae Manolescu, nereformează. Împreună, cele două instituții vor scoate un volum intitulat Revoluție și Reformă de Ion Iliescu. Evident în mai multe limbi. Evident volumul va fi trimis la toate târgurile de carte din străinătate unde va citi și va dansa din el Wanda Mihuleac.

WOMAN'S MAGAZINE - Viitorul primar general al Bucureștiului, Gabriela Firea, a fost văzută la spectacolul de teatru de la Bulandra, Omul din Siciuan, un spectacol deosebit de prost în regia lui Andrei Șerban. La ieșire, doamna Firea a declarat: E greșit că spectacolul se numește Omul din Siciuan, el trebuie să se numească Andrei Șerban din Siciuan întrucât este un spectacol pe care celebrul profesor de la Universitatea Columbia din New York îl montează anual de când avea 10 ani. Îl voi solicita să monteze acest spectacol și la primărie în sala de consiliu.

MILITARI CHRONICLE - După condamnare, Liviu Dragnea își va deschide o mezelărie în județul Teleorman nr 14. Pentru a atrage clienți în magazin, viitorul patron va face apel la Academia de Teatru Andrei Șerban, care este itinerantă, și pune Omul din Siciuan pe unde apucă. Aici însă se va face o derogare, se va monta în mezelărie, printre parizeruri și de vară, celebra Trilogie Greacă scrisă de regizor în pauzele de la Universitatea Columbia din New York.

SAINT DENIS NEWS - Revistă sportivă a stadionului cu același nume din Paris. De spaima atentatelor la meciul Franța România, oficialitățile franceze au propus înlocuirea meciului de deschidere al CE de Fotbal cu un târg de carte în exclusivitate românesc. Pe un fotoliu în mijlocul gazonul va sta Norman Manea care va citi fragmente din volumul Omul din Siciuan de Andrei Șerban.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: