09 iunie 2015

Ştiri pe scurt

CSAT-ul s-a reunit pentru a stabili apărarea ţării. Şi e aşa: 100 de ieniceri cuceresc Vasluiul, fiind o diversiune ca să nu-şi dea seama bulgarii. Folderele cu ce declară bulgarii s-au pierdut. Nu s-a discutat despre infrastructură, astfel nu s-a aflat pe unde cuceresc ienicerii Vasluiul. Nu s-a discutat despre educaţie şi sănătate, pentru că ele nu fac parte din apărarea ţării. Din cei 100 de ieniceri 50 emigrează în Germania, ceilalţi 50 sunt făcuţi generali. În acest fel se trece şi peste criza politică instaurată de vreo săptămână în Carpaţi.

Podul Prieteniei de peste Dunăre s-a destrămat, vom face altul pe râu în jos, altul mai mare şi mai frumos, a declarat ministrul Podurilor şi Reformelor de Durată din România, adăugând că există şi banii pentru o asemenea întreprindere, bani care vin jumătate din privat, jumătate din public, da' mai mult din public, că privaţii nu dau nimic.

PUBLICICTATE Doi tineri căsătoriţi locuiesc într-un dulap. Dulapul se zguduie în anumite momente nocturne. Apare sloganul: Mai multe minute, mai ca la ţară.

Defrişarea ilegală a pădurilor continuă, deşi.

Primul prun din producţie proprie a ieşit de pe băncile facultăţii de tehnologie şi permacultură controlată din Mediaş.

Andre Rieu, marele Cumva, a interpretat la măr şi pară imnul românesc.

PUBLICITATE Doi tineri căsătoriţi locuiesc într-un dulap fără uşi. Plâng din cauză că ea are cancer şi el meningită acută gradul II. Apare sloganul: Părinţi, ştiţi ce fac copiii voştri când voi sunteţi la muncă în străinătate?

SPORT Sabrerii români au refuzat să joace în locul lui Juve finala europeană de fotbal cu FC Barcelona.

VREME Se încălzeşte după ce-l dau în gât pe Şova.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: