05 decembrie 2013

Ştiri pe scurt

* Ala bala portocala, transmit agenţiile Reuters şi CNN.

* Acciza de 7% pe combustibil scumpeşte doar salamul cu 10%. Deci Ponta are dreptate, acciza nu scumpeşte de fapt nimic.

* Recolta uluitoare a legumelor de tot felul din România, cea mai mare din secolele trecut şi actual, scumpeşte legumele cu 20%, ceea ce e normal.

* Ana nu ştim ce fel de mere are, dar dacă sunt româneşti e nasol, că sunt acre, fade, făinoase, nici ăia mici de la şcoală nehalindu-le. Altfel, aşa cum ştim, producţia de mere a crescut cu 90% pe hectar, pe stadionul Naţional sau prin gropile Bucureştiului.

* Evenimentele din Ucraina, vecină, prietenă şi mai cum vreţi, ar trebui să se extindă şi la Bucureşti.

* Sporturile dace dispar din România. E vorba de călărie dresaj şi de spadă, pentru că nu mai sunt bani. În locul lor s-au importat Valentine's Day, Blac Fraiday, Baba Oarba, Violul, Sporovăitul la televizor.

* Reţetă: Se iau două ouă. Se pune sare după gust.

* PUBLICITATE. Lu' o babă îi iese sânul pe dinafară. Nu se miră. Bucuroasă, dă cu el de pământ şi de masă, exclamând: Ce bine că am mai multe minute convorbiri şi un milion de kilovaţi la Net. Şi râde la noi fără dantură.

* VREMEA. Ploi circulare în partea de vest. Ninge în partea de sud, iar un ciclon rece atmosferic vine din Franţa. De fapt de peste ocean. La noapte e cu minus. Mâine la fel.

* SPORT. Olimpiada din Brazilia, 2016, va avea câteva sporturi noi: Socializarea pe FB, agăţatul pe Twoo şi peşteritul, adică băieţii ăia care-ţi plasează fete ca să te simţi bine la proba de cinci mile şi la maraton.

* Guvernul României a aprobat de urgenţă ceva ce nu interesează pe nimeni. Da, dar ne afectează la buzunar.

* Câinii vagabonzi din Bucureşti nu vor părăsi niciodată capitala ţării noastre, ei înmuţindu-se vertiginos după aprobarea legii eutanasierii.

* Ultimul banc al lui Mircea Crişan: Maria mulge vaca la râu. Din apă se vede invers.

Agenţia Denis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: