16 decembrie 2013

HOROSCOP 16 - 22 dec

BERBEC. Munca şi activităţile cu prietenii vă sunt de folos. Vă reconfortează. Mai ales ouăle scoase de sub găină. Este găina care a creat dilema: ce-a fost mai întâi, banul sau omul?
RAC. Dezinteres total pentru familie. V-aţi uitat nevasta la bilete la Scorpion, copiii în lift, şi trăiţi singur de 40 de ani. Nu se mai poate. Joi o veste bună de la puşcăria pe care abia aţi părăsit-o.
LEU. Primiţi o scrisoare de la Obama. Pune condiţii ca să ridice viza: să înlocuiţi parlamentul, să mutaţi Roşia în altă ţară iar cu gazele de şist să faceţi focul la baia publică, pentru că dacă moare cineva să nu fiţi dvs acela. Grele condiţii.
FECIOARĂ. Misogin cum sunteţi, scrieţi o carte despre femeile care v-au populat viaţa cu rele, cu bune, una chiar cu furtul şifonierului plin de ţoale. Nativii fac o cafea bună. Numai duminica.
GEMENI. Munca vi se pare plictisitoare. Conversaţiile la fel. Gagica la fel. Trebuie o schimbare. Ea vine de la mama dvs, care zice: Ana are mere. Uitase-ţi acest amănunt.
PEŞTI. Anturajul vă percepe ca pe un om agreabil, îndatoritor, serviabil cumva. Din anturajul dvs fac parte Monica Tatoiu, Paula Iacob, puşcăria Jilava şi câteva pere căzute pe jos.
BALANŢĂ. Un număr de circ pe care nu îl stăpâniţi provoacă o dramă în familie. L-aţi urcat pe ăla mic pe bloc şi i-aţi zis că-l prindeţi cu plasa. Nu l-aţi prins. O veste bună duminică. Nu ştim de la cine.
SĂGETĂTOR. Un război la orizont. Dvs cu puşca în tranşee. Sună adunarea, trebuie să cucerită Colentina. Milioane de pensionari cer îndurare. Un film bun la televizor. Credem că vineri.
SCORPION. O horă tristă în holul blocului. Dansează cei care n-au bani de întreţinere. Foc la etajul patru. Este semnul trimis de Saturn aflat în poziţie favorabilă. Blocul arde definitiv.
CAPRICORN. Ce-am avut şi ce-am pierdut, o filosofie de viaţă utilă în aceste momente de criză. Muncă cu răsplată vineri sau sâmbătă. Un telefon.
VĂRSĂTOR. Plângăcioşi nativii. Că nu costă nimic telefonul, că cearceaful nu s-a-nroşit. Vă scobiţi în nas până joi, apoi escaladaţi munţii.
MONITOR. O zodie dificilă, nou introdusă în nomenclator. Nativii umblă cu televizorul după ei. Aşa-i toată România, se beleşte la teve, la emisiuni cu Drăguşanu. De unde regresul.

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: