19 decembrie 2013

Ştiri pe scurt

* Nu ştim unde să facem revelionul. Noi ăştia din ultima bancă, şi mai ales io, un tip cu părul claie, bun la geografie alternativă.
* USL se va rupe până de Craciun, zice un ziar de stânga, unul de dreapta, doi moderatori tv, Bogdan Chirieac, Florin Iaru şi livada cu cireşe a lu' o femeie din satul Obedeni.
* USL nu se va rupe de Craciun a asigurat Traian Băsescu. Ce să se rupă acolo? Izmenele lu' Antonescu? Izmenele lu' ăia de nu-i ştie nimeni, da' au bani?
* Nu vom avea zăpadă de revelion. Şi nici la vară.
*PUBLICITATE. Două babe la pescuit. Una cade în apă şi se înneacă. Cealaltă, de necaz, zice: bine că avem convorbiri internaţionale nelimitate.
* Contrucţia autostrăzii Comarnic Braşov a fost atribuită şi va începe să fie executată în 2089 puţin înainte de alegerile din 2300, dată la care se împlinesc nişte ani de când Badea Cârţan a ajuns la Roma pe jos.
* Gazele de şist vor încălzi România de la Sud la Est, de la Nor la Vest şi în unele zone subcarpatice din Bulgaria.
* După ce la Mondialele de Hanbal fete am fost eliminate de Polonia, Polonia a bătut tot, de unde că n-a fost o greşeală tactică a polonzelor.
*PUBLICITATE. Baba înnecată la pescuit în primul spot, a revenit la suprafaţă cu un moş după ea. Şi ăla chel şi fără dinţi. Dar se iubeau şi atunci li s-a aplicat Ulcosilvanil, un medicament pentru senilitate.
* Pactul pentru cucerirea Bulgariei a încetat.
* El nici n-a existat.
* Pe lângă plopii fără soţ.
* A murit Titus Munteanu, cel care a făcut Şcoala Vedetelor. Păi, le va face în continuare. Aşa e contractul dintre el şi TVR.
* Una caldă, una rece.

Agenţia Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: