24 decembrie 2013

Revista presei străine

Sebeş News, cotidian aprioric. S-a dat în folosinţă autostrada Sibiu Orăştie, care eliberează Sebeşul de stresul unei circulaţii apocaliptice. Imediat, pe autostradă au avut loc ciocniri în lanţ, au murit oameni, au fost răniţi oameni, armata română era să declare război Poloniei (???), poliţia a declarat că taxa de drum e prea mică şi toate astea de la o amărâtă de autostradă care nu trebuia făcută niciodată. De altfel, noua autostradă va fi închisă pentru verificări şi alte reparaţii până în 2023. Ca urmare, oraşul Sebeş se va scufunda.

Bucureşti Tomorow, cotidian de largă circulaţie. Sorin Oprescu zice că ar cam candida la preşedinţia României. Alături de alte candidaturi anunţate, preşedinţii României în 2014 ar fi următorii: Sorin Oprescu, Victor Ponta, Crin Antonescu, Dan Voiculescu, Elena Udrea, Victor Piţurcă, moşia Nana, urâtaniile de la Capatos, Paula Iacob, Cumva Plăcintă. Va fi deci o preşedinţie colectivă.

Ciuleandra Magazine, magazin cu de toate. Partidul Mişcarea Populară e-n toate. Aceasta va fi şi tema noii melodii pe care România o va prezenta la Eurovision 2014. Solist, Dan Manoliu, chitară solo, Marina Almăşan, tobe, Andreea Marin, fluier, Ramona Bădescu.

TVR Magazin, ceva cu programe. Abia sosit la cârma TVR-ului, Stelian Tănase va schimba din temelii instituţia. Nu ştim cum, pentru că dânsul nu se pricepe la nimic.

Un ştiulete, doi ştiuleţi?, hebdomadar străin de limbă italiană. Un periodic cu multe întrebări. Una din ele ar fi: de ce construcţia autostrăzii Comarnic Braşov va dura până în anul 2084.

Fotbal News, magazin. De la naţionala de fotbal a plecat un deştept, Piţurcă, şi a venit altul şi mai şi, Iordănescu.

La Mulţi Ani, magazin. Publicaţie care vă urează un 2014 mai bun.

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: