09 ianuarie 2012

Superoferta de urari

Cum am transmis si pe mail celor privegiati - si adunati in "carnetul de adrese" -, va transmit si pe blog superoferta mea de urari pentru anul 2012! Cu 50% mai fierbinti si mai coapte, ca doar s-au fezandat bine intre Craciun si Sf. Ion. Sa-mi traiti si sa ma cititi si anul asta, pina o da 31 decembrie peste noi. Apoi mai vedem.
Acum ca am terminat OFICIAL scoala sint in pauza de suedeza si asta se resimte la nivelul muschilor faciali care se urnesc cu greu cind treba sa vorobesc pre limba lui Tranströmer. Ma ocup cu teste si alte administrative si imprevizile. Dau test la matematica, necesara pentru a preda (chiar si o limba straina!) aici. Sa tot fie vreo 20 de ani de cind am inchis ultimul caiet cu patratele. Ei, exagerez, ca nu-s geniala sa dau bacu' inainte de termen si caiete cu patratele am tot folosit, fie si ca sa tin scorul la table. 
Calimara promite sa fie mai altfel anul asta, dar nu spune in ce fel, se va vedea pe parcurs. Eu ii doresc sa scrie mai mult decit anul trecut, orice, numai sa scrie! Altfel, toate bune si frumoase in Suedia, noroiul se-ntinde din talpi pina-n cer, azi-dimineata au cazut niste fulgi bezmetici si-a crescut pretul biletelor pe autobuz. Tocmai acu', cind sint (tot) fara bicicleta.
La Multi Ani si sa ne citim sanatosi!

5 comentarii:

  1. Asa cum iti zisei si pe blogul meu, iti doresc un 2012 cat mai bun! Nu spun "cel mai bun" ca sper ca, la anul , sa-ti urez un an si mai bun ca asta! Ma rog, in felul asta o sa ajung intr-o spirala ametitoare...evolutie, deh !
    Cat despre cum o sa-ti schimbi stilul de a scrie, io o sa te citesc, oricum, dar, nici nu stii ce critic pot fi ! Hi,hi,hi, abia astept sa-mi exprim cateva pareri critice despre stilul tau de scriitor!

    RăspundețiȘtergere
  2. multzam de urari! de unde schimbare de stil, n-am io atita talent... macar subiectele sa le mai invirt. poate renunt la Bucatarisme?? oricum, ramine de vazut, dupa cum amenintam mai sus ;p dar esti binevenit sa ma critici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Care "La multi ani" si va multumim ca suntem pe lista privilegiatilor care au primit si mail. No, de ce m-am bagat si eu la comentarii... nu vreau sa renunti la Bucatarisime. Mai aveam si eu de ce sa ma minunez. Asa ca plz, plz... mai baga niste mancare pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  4. iote unde era fanul Bucatarismelor!!! daca ma rogi asa de frumos mi se inmoaie si mie inima... bine, fie, nu renunt la Bucatarisme, dar am o mare problema tehnica: am uitat in alta tara incarcatorul de la bateria aparatului foto, asa ca nu prea am cu ce sa fac poze! o sa incerc cu telefonul, ar fi o premiera.
    si zici ca numai Bucatarismele te intereseaza??

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Aida,
    Imi plac mai multe chestii de pe blog (cum ar fi Cronicile de Suedia, dupa care chiar ma dau in vant), dar Bucatarisimile sunt ceva de exceptie. Unde vrei tu sa mai vaza ochiu meu verze din alea ciudate, de eu eram convinsa ca sunt vreo feriga sau ceva de genu' sau morcovi in culorile curcubeului? Asa ca...pana recuperezi incarcatoru' lu' matale, te roaga fata mumos sa faci poze cu mobilul.
    P.S. Astept si alte chestii ciudate si comestibile.

    Semnat, Provincia

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: