05 mai 2018

HOROSCOP 7 - 13 mai


Dna Sistermorphine prezintă Horoscopul săptămânii viitoare:

LEU O săptămână liniștită și călduroasă. Focul duduie în toată casa, liniștea este interioară și nu prevestește nimic bun. Ceva de genul: copilul dispare de acasă cu lunile și zice că e campion mondial de box pe undeva prin Craiova. Pe 10 mai o rețetă bună de sarmale vă ține ocupați până pe 11 mai când trebuie să părăsiți slujba, ați fost anunțați. Duminică 13 e ceva dar nu știm noi ce.

BALANȚĂ Adunați vreascuri prin pădure întrucât Jupiter este în casa a IV a. Sau Pluto. Apoi, o adunare de familie în care trebuie puse, definitiv, lucrurile la punct. Nu vă enervați, dăunează. Băiatul de 8 ani vă cere bani de stilou cu cerneală. De mirare. Asta se va întâmpla sâmbătă 12 mai la ora 16. Puteți să-i dați țeapă, cum i-ați mai dat, și să lipsiți de acasă. În rest, lucruri obișnuite.

FECIOARĂ În vederea apropiatului Campionat Mondial de Fotbal din Rusia prietenă vă antrenați de zor. Vreți să bateți Franța, Germania și Brazilia. Soția v-a ascuns mingia din cauza lui Venus retrograd. Nu-i nimic. Un telefon care vă anunță că v-a născut amanta. O fată. Mai aveți patru, sunteți înconjurați numai de femei. Până duminică 13 mai.

SĂGETĂTOR Puternică influență a Lunii în al doilea pătrar. Primul pătrar deja e în Militari și nu vă mai interesează. Probleme la serviciu, normal. Au dispărut o ușă și-un dulap. Ușa a luat-o Păcală, dar dulapul? Poliția. Întrebări. Ceasul arată nouă și un sfert sămbătă 12 mai. Ieșiți la iarbă verde.

CAPRICORN O găleată cu bani zace pe Calea Victoriei. A scăpat-o un biciclist. Sunt 50 de mii de lei în bancnote de 3 lei. Și de 4 lei. Nevasta vă susține să nu-i declarați. Mergeți la cumpărături. Acolo e și ciclistul. Bătaie. Apoi, o împărțeală corectă, ciclistul ia găleata goală dvs banii. O veste bună vineri 11 mai.

Agenția Călimara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: