02 octombrie 2016

Știrile Neajlovului

Generalul Manole Ben Manole se străduiește să-l aducă pe Dacian Cioloș prim ministru al Neajlovului, chiar dacă omu' nu vrea să fie în niciun partid, că pe Neajlov nu-s partide. În ideea asta și-a pus o cămașă strâmtă, să-i ascundă burta, și-a pus și o căciulă de blană tot din cauza asta și s-a dus la București. Aici a vorbit direct cu Dacian Cioloș. Dom'le, vino la Neajlov că e pește mult, sunt lăutari la Clejani, sârmă ghimpată la Ghimpați, un căcat la Giurgiu, deci ai ce face, ai ce prim ministrea acolo. Ce zici? Generalul urmează să primească un răspuns luni, 3 oct, 2016.

Francezii de la Saint-Gobain, vor să facă o fabrică de parbrize auto la Călărași, unde vor produce cam 500.000 de parbrize pe an. Aflând acest lucru, generalul Manole Ben Manole s-a deplasat în Franța, la fabrica Saint-Cobain și a vorbit chiar cu dl Saint Gobain, care era de fapt o firmă la intrarea în fabrică. Bă, lăsați naibii Călărașiul, că mai bine ca la Neajlov nu va fi. Facem 500.500 de parbrize și le împrăștiem pe malurile râului și organizăm excursii pentru toată Europa, să vie să se uite prin ele la cum tăiem noi lemne legal, la cum mulgem vitele legal, la cum creștem porci pentru ouă că găinile nu-s spornice, la cum citim noi Pas cu Pas și dăm după aia meditații. Dl Saint Gobain i-a promis un răspuns generalului luni 3 oct 2016.

Două din avioanele F-16 achiziționate de România vor avea garajul pe Neajlov. Ele vor zbura pe deasupra râului după cum urmează: luni de la 4 la 8 și duminică de la 6 tot la 8. Țăranii din satele de pe-acolo vor trage în ele, dar degeaba, că-s prea mari, prea urâte, prea cumva.

PUBLICITATE O vacă aleargă spre Neajlov. Pălăria-i zboară din cap, fustele i se urcă pe talie, dar ea dă-i și dă-i. Ajunge la râu sfârșită. Zice: Lipinolul, lipinolul e cel mai bun, futu-i!!!

Mihai Găinușă va veni la TVR 1. El va avea o emisiune de noapte cu Știrile de Mâine. Adică despre viitor. Astfel el va face referiri zilnice la Neajlov. Despre viitorul Neajlovului. Păi, va zice Găinușă, Neajlovul va fi dus pe Marte cu tot cu satele riverane, pentru că pe Marte nu-i apă și până găsesc astronauții mai va. Apa de Neajlov ajunsă pe Marte va fi potabilă, pisciolă, ouabilă, furabilă, navigabilă și uite-așa România va deveni proprietara planetei. Măi!!!

PUBLICITATE Vaca ajunsă la Neajlov s-a înecat. Ultimile ei cuvinte au fost: Meditați, meditați, meditați!!!

Elena Udrea, 42, ar vrea să nască. Pentru asta, generalul Manole Ben Manole, cel care păzește Constituția României pe Neajlov, va introduce un alineat nou în Constituție. El va suna așa: Doamna Udrea Elena are voie să facă copii și la 70 de ani.

SPORT Urmează meciul de hochei Neajlov Clejani pe patinoarul internațional din Malmo.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: