18 octombrie 2016

Horoscop Naturist 1

BERBEC
>>
Marcati de influenta planetei Marte, Berbecii sunt firile cele mai dinamice ale cercului zodiacal.Marte guverneaza capul si fata (cu exceptia nasului), precum si cele doua emisfere cerebrale. Planeta este asociată cu fierul, asa incat guvernarea sa se extinde si asupra sângelui (in compozitia caruia fierul joaca, dupa cum bine stim, un rol esential). Mai întotdeauna, "martienii" au o cicatrice in zona capului, semn al firii lor aventuroase si a placerii de-a sfida pericolele de orice fel, care ii face sa se aleaga in copilarie cu semne de buna purtare - bineinteles in zona corpului guvernata de planeta lor, capul. Berbecii au nevoie de mult exercitiu fizic pentru a se mentine în forma, dar si pentru a preveni prefacerea energiei lor fizice debordante in energie nervoasa. De aceea sunt atat de buni sportivi, excelând în sporturile care necesita un mare consum fizic si curaj.
>>
Regimul alimentar al Berbecilor trebuie sa cuprindă ceapă si praz, care au un dublu efect benefic: contribuie la fluidizarea sângelui si au un efect usor sedativ. Le place la nebunie mâncarea condimentata, care ingerata in cantitati rezonabile le face bine, dar, din pacate, nativii acestei zodii au tendinta de-a face exces de ardei iute, boia si mustar, care in cantitati modice au chiar un efect curativ.
>>
Când se îmbolnăvesc, Berbecii o fac lata. Mai întotdeauna bolile apar sub forma acuta, dar nu dureaza mult timp deoarece vitalitatea martiana le permite o recuperare la fel de rapida, pe cat de brusca este imbolnavirea. In aceste cazuri, ceaiul sau siropul de păducel vor face minuni pentru restabilirea cât mai rapida si mai completa a starii de sanatate.Berea este pentru Berbeci mai mult un aliment decat o bautura, deoarece hameiul pe care-l contine îi fortifica.
>>
Vitaminele care ii ajuta pe Berbeci sa-si mentina forma maximă sunt PP si B12, iar remediile homeopatice adesea prescrise pentru aceasta zodie sunt Arnica, Blonoidum si Nux vomica.
>>
>>
TAUR
>>
Calmi, robusti, maestri ai savurarii placerilor vietii, Taurii stau sub semnul planetei Venus, întruchipând fertilitatea. Venus conferă un temperament sangvin, dar acesta este întrucâtva îngreunat de elementul pamant de care apartine zodia, asa încât rezultă un temperament aproape placid, marcat de izbucniri colerice. In corpul uman, zodia Taurului guvernează gâtul, amigdalele, laringele si faringele, gura, limba, maxilarul inferior, glanda tiroida, vertebrele cervicale, o parte a nervului optic si, împreuna cu Pluto, organele genitale interne la femei, jugulara si carotida.
>>
Gustând peste masura din placerile vietii, Taurii se îmbolnavesc cel mai adesea de stomac (efectele supraalimentatiei), amigdalita pultacee, laringita, difterie, dar si boli genitale. Femeile sunt deosebit de fecunde.
>>
Alimentele care sunt in rezonanta cu organismul Taurilor sunt sparanghelul, anghinarea, cerealele si fasolea de orice fel.Fructele cele mai recomandabile sunt toate sortimentele de struguri, merele, perele si fructele de pădure. Majoritatea condimentelor Taurilor le face bine.
>>
Plantele cu efect terapeutic pentru Tauri sunt menta, izma creață, cuișoarele (câțiva stropi de ulei de cuisoare adaugati apei de baie ii remonteaza numaidecat) si măcrișul.
>>
Ca orice semn de pământ, Taurul se reface in contact nemijlocit cu natura, si mersul cu picioarele goale il ajuta sa-si echilibreze energia, la fel gradinaritul si robotitul prin casa. Tendinta de îngrășare trebuie tinuta in frâu înca din copilarie, pentru ca nativii din Taur sunt adevarati gurmanzi, inzestrati cu un apetit rabelaisian.
>>
Remediile homeopatice cele mai eficiente sunt cele corespunzătoare vibrațiilor planetei Venus: Cuprum, Thuya Apis si Pulsatilla, dar si Antimonium crudum care se afla in rezonanță cu vibratiile lunare. Vitamina recomandata acestor venusieni este vitamina F.

Va urma,
>>
>>Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: