19 septembrie 2013

Revista presei internaţionale

Drăgăşani News, publicaţie ezoterică. Aşa credem. O bătrână de 88 de ani traversează chiar acum Canalul Mânecii înnot. Are în costumul de baie 20 de kg de cianură furată de la Roşia Montană. Vrea s-o arunce în Canal ca să scape România de cianuri, dar a uitat cum. De la balcon o vede regina Angliei. O chiamă la ea. Baba, pe numele ei Aglaia Tudorache, cofeză din Drăgăşani, se duce, n-are ce face. Regina Angliei îi scoate costumul de baie şi vede cinaura. Se pun pe mâncat amândouă, că aşa credeau ele că se foloseşte chimicăria aia.

Justiţiarul Trop Tard, benzi desenate. Un tribunal suedez a permis masturbarea în public. Cetăţeanul Vasile Daiboj Creţulescu din Cluj, strada Vasile Daiboj Creţulescu s-a dus în grajd cu gândul să-şi masturbeze vaca. Lu' vaca nu i-a plăcut şi i-a dat o copită între ochi cetăţeanului Vasile Daiboj Creţulescu. Pe piatra funerară a cetăţeanului din Cluj se putea citi: Aici odihneşte primul Masturbator de Vaci din istorie.

Chitila Power Flower, cotidian de cartier. În lupta contra corupţiei din România s-a implicat şi tânăra Georgeta Vaslui. Dânsa se culca numai cu oameni corupţi, fie ei cizmari, tractorişti, muncitori forestieri, vânzători şi câţi alţii din vestita comună. După ce a făcut avere, dânsa a declarat: dacă nu mă lăsa fizicul, luptam şi acum. Da' luptam la sânge până eradicam corupţia din Chitila, că e o ruşine.

The Grindu Telegraph, publicaţie de modelling. S-ar putea ca Elena Udrea să candideze la preşedinţia României, caz în care ar fi votată de 90 la sută din electoratul prezent la vot. În Grindu s-a făcut un sondaj pe această temă. Un sondaj fără întrebări, ele plutind în aer. Toată suflarea din Grindu a răspuns da, la chestia cu Udrea, şi tot da la chestia cu "dacă fabrica locală de iaurt ar folosi cianură la fabricarea produsului Iaurt Mineralizat, l-aţi mânca?

Sport Magazine, publicaţie de box sau cam aşa ceva. Minerii din Roşia Montană nu ştiu cât aur au voie să extragă din subteranele lor, aşa că s-au luat la bătaie. Sosit la faţa locului, domnul Daniel Barbu, ministrul culturii, a decretat Patrimoniu UNESCO această bătaie sângeroasă. Morţii au fost beatificaţi, iar unul din ei, prins cu mult aur sub cască, a fost sfinţit. De acum înainte minei respective i se spune Sfântul Brebenel, că aşa îl chema pe un văr al celui mort, asupra decedatului negăsindu-se niciun act de identitate.

Pârvulescu Light, publicaţie cu pagini goale. Cititorii sunt îndemnaţi să-şi scrie opiniile. Nu scrie nimeni.

Denis


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: