13 septembrie 2013

Interviu plauzibil

Christina Aguilera: "Da, am fost în România, am cântat la festivalul de la Braşov, aşa intitulatul Ursul de Aur, Bivolul de Aur sau cam aşa ceva, dar n-am luat niciun premiu la concurs".

Călimara cu Cerneală: Cerbul de Aur, la acest festival aţi participat.
Christina Aguilera: Exact.
C.C. : Cum a fost?
C.A. : Oribil. Toţi bărbaţii din juriu vroiau să se culce cu mine, aveam 17 ani, eram apetisantă, blondă, ceva rar, deosebită de concurentele brunete din Albania, Maroc sau România şi mai şi veneam din Statele Unite. Aşa că, n-am avut nicio şansă. De-asta nici nu-mi trec Braşovul sau Gheata de Aur, cum îi spuneţi voi, în palmares.
C.C. : Acum, showbizzul din România are numeroase succese, ne referim la Inna, Alexandra Stan, Dan Matei Agathon, Piţurcă, Holograf, e plin mapamondul de melodii româneşti, atractive, tinereşti, educative, poate v-ar face plăcere să reveniţi în ţara noastră.
C.A. :  Aş reveni dacă mi s-ar oferi exclusivitate pe toate cântările şi concertele de la Roşia Montană, cu condiţia să fiu acompaniată de  toţi cei care au luat şpăgile de la Gold Corporation.
C.C. : În sfârşit, ce mai ţineţi minte despre România?
C.A. : Îmi aduc aminte cu plăcere de filmele indigene pe care le-am văzut, toate semnate probabil de Geo Saizescu, că prea semănau scenariile, actorii, Marea Neagră, Carpaţii şi moacele celor care intrau la metrou, la Universitate, pentru că, am observat că toate filmele româneşti se filmează la escalatorul de la Universitate, ca să vadă vestul lumii şi să vină să facă turism. Apoi, mai sunt câinii vagabonzi foarte mulţi, ceea ce este o binefacere a civilizaţiei la care a ajuns ţara dvs. Închipuiţi-vă că sunteţi singur, n-aveţi nevastă, copii, mătuşi, o Bianca Drăguşanu acolo sau un Botezatu şi vreţi să vă plimbaţi pe Calea Victoriei. Sunaţi la telefon şi imediat vin la scara blocului dvs 60 de câini care vă însoţesc şi muşcă tot ce mişcă. De-asta e goală Calea Victoriei, bănuiesc.
C.C. : Aţi cântat cu Mick Jagger, în concertul organizat de Fundaţia Bill Clinton. Cu cine aţi dori să mai faceţi un featuring în viitorul apropiat?
C.A. : Cu Joe Bonamassa, poate, cu Lady Gaga, Paul McCartney, iar dintre soliştii dvs cu Cristi Brancu, Oana Turcu, Robert Turcescu, Mădălin Voicu şi chiar cu Paula Iacob.
C.C. : Ce proiecte de viitor aveţi?
C.A. : Să vizitez Eforie Nord, să-mi cresc copiii într-un leagăn din Bucureşti coordonat de Alice Barb, să mă angajez back vocals la Daniela Gyorfi şi-apoi să intru în politică, ca Teo Trandafir. După care să-mi găsesc un bărbat din Lehliu pe Internet, care să mă bată, să ne despărţim şi să apar tot timpul la Măruţă sau Simona.
C.C. : Excelent, foarte frumoase planuri aveţi. Vă mulţumim pentru interviu.

A consemnat Denis

2 comentarii:

  1. ne tinem de muzichii. ai uitat s-o întrebi, pentru cititoarele noastre, la ce coafor se duce si cine îi pune flecurile la pantofi. ca de vise sîntem plini si noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. O întreb. O să-ţi zic ce-a zis.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: