22 septembrie 2010

Alcoolul este viata

M-a trimis barbatul sa-i cumpar vin. Asa am ajuns la Systembolaget, reteaua de magazine de stat, singura crama autorizata sa vinda licori ce depasesc 3,5 grade. Din astea subgradate poti gasi la supermarchet, sub forma de bere pentru toate buzunarele. In schimb la magazinul susnumit nu exista sticluta de vin sub 8 (opt) euro! Berea are pret de circiuma (de la 1,5 euro in sus). Scuuuuuuuump, dom'le, scuuuuuuuump, dincolo (in Danemarca, de exemplu) era mai ieftin. Pai cum sa te mai imbeti decent la pretul asta?? Noroc ca exista vinul la cutie, si unde-s litrii mai multi, mai scade nota de plata. De brinza (buna) ne-am lasat, tre'sa ne lasam si de bautura.

6 comentarii:

  1. Vin nu, brânza nu... voazino, tu te-ai dus acolo la privatiuni sa-ti rascumperi pacate sau ce naiba ? Asta e minimum vital, fata, lasati-va mai bine de cercul ala polar...

    RăspundețiȘtergere
  2. mai rau ca la manastire, zau asa! da' cine se-ntoarce cu colesterolul la 4 ace si tenul proaspat trandafiriu, ha?

    RăspundețiȘtergere
  3. zici tu ca aduci colesterolu' la cifre decente ?!
    poi, la ce bun ?!
    e ca-n bancul ala : se poate face comunism in Elevtia ?
    raspuns: da, se poate, dar ar fi pacat!

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) ce noroc pe mine.... ca am rusii in coasta... si amici la 30 km de vama... care furnizeaza Tamaioasa Muscat Votca Whisky la cerere ... si tigari din Duttyfree la 2 Eu pachetul ;)
    In rest... raman dezamagit ca nu am vazut comentarii si la postul tau cu parcul. Nu mai zic si eu ca in Capitala unde stau... merge fazanul pe strada, veverita si iepurele sta in fata blocului ca la el acasa, iarba e tunsa si ingrijita.... nu, numai zic- o sa zica lumea ca ma laud... de rate si lebede... o da: "romanii" nostri inca nu au "ajuns" la ele ca la Wiena ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nimeni: da, mare noroc. prietenii nostri au primit ordin sa vina incarcati cu grade mute si brinzeturi, altfel nu intra-n casa:p
    au reaparut iepurii si pe aici, dupa vinatoarea de mai antart.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: