16 iunie 2017

HOROSCOP 19 - 25 iunie


Doamna Sistermorphine este plecată la PSD pentru a fi numită prim ministru, în locul dânșii prezintă Horoscopul Sfântul Căldare cel Frumos, prieten cu Arsenie Boca.

Foto: Tina Cumva.

CAPRICORN. După 22 iunie ceva care trebuie să fie ca o alegere. Ori la locul de muncă, ori în viață. Lipsuri financiare normale, rezolvabile până duminică, 25 iunie. Măcat teoretic. Se stabilește o relație sănătoasă cu o veveriță, oho!! nene, care va avea un viitor excelent. Chiar dacă plouă, chiar dacă ninge. Un dulap cu patru uși din care doar două se deschid. Este un mister favorabil nativilor.

GEMENI. Conjunctură babană: Și Ion Iliescu, și Adrian Sârbu, și Petre Roman se duc curând unde trebuie. Istoria începe să folosească mătura cea bună. Un telefon de la amantă. Zice: Bă, Nativule, o punem diseară? Nu refuzați. Mai ales plăcinta din seara de vineri 23 iunie. Cu mărar.

SĂGETĂTOR. Vă trebuie o rețetă bună de macaroane românești. Ori cu ulei, ori cu brânză, ori cu corcodușe. Imaginația vă este pusă la încercare. Un telefon. Bucurie mare, este o mătușă din Canada, care nu este rudă cu dvs. Niște bocanci, o pătură. Lucruri banale de care nu trebuie să țineți cont. Eventual, mâncați macaroanele sub pătură.

SCORPION. O săptămână plină de alea alea. Nimic sigur, nimic important, ca tot ce se petrece în România. Aveți grijă.

CAPRICORN. Veverița zice: Hai, să mergem, aici nu mai e de noi!!

Agenția CĂLIMARA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: