23 iunie 2017

HOROSCOP 26 iunie - 2 iulie


Deși doamna Sistermorphine este încă la Cotroceni pentru a fi numită prim ministru, dânsa ne-a trimie electronic cea mai importantă zodie e acestei săptămâni, iar Sfântul Căldare cel Frumos completează previziunle.

Foto Tina Cumva

MARMELADĂ. Nimeni n-ar fi crezut că pe 27 și 28 se va întoarce Elodia. Dânsa are într-o pungă mare Adidas dulciuri: zahăr, carne, spanac, șerbet. În seara zile de 29 iunie găsiți la poartă o grămadă de bani. Vi i-a lăsat ANAF-ul că să vă plătiți taxele. Un bilet, cam pe duminică, vă va face fericit.

SCORPION. O sumă de întâmplări haioase fac din acești nativi persoane fericite. Joi moare un nepot. Este ăla care a furat mașina vecinilor și a izbit-o de gard. Nicio șansă deci, nicio șansă. Duminică, 2 iulie, o umbră pe perdea. Este nepotul.

TAUR.E săptămâna socotelilor finale. Ori, ori.

BALANȚĂ. Bucurie mare în familie, se naște un vârcolac. Bun de făcut serial pe TVR 1. În rolul principal Doina Ghițescu când era mică. Nu refuzați, sâmbătă, o întâlnire cu Aida. Este în București Focșani. Mesaj politic: PSD n-a murit, trăiască PSD-ul.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: