27 martie 2015

Ştirile week end-ului ăsta

Dakino 24, felicitări. Bravo Dan Chişu şi la mai multe. În deschidere, filmul Still Alice, care la Oscar 2015 a luat premiul de interpretare feminină pentru Julian Moore. Film mediocru spre adormitor. Dacă Arsenie Boca sau Ion Iliescu, să zicem, s-ar fi prezentat la concursul CNC din România cu scenariul ăsta erau daţi afară din ţară. Chiar Irina Margareta Nistor ar fi dat nota 2 pentru el. Mostră: Ea are Alzheimer şi-şi pierde telefonul. Face criză nasoală. O ajută să-l caute soţul ei, Alec Baldwin. Nu-l găsesc. Abia după o lună telefonul apare dintr-un coş de gunoi. Asta vedem. Întrebare: Nu putea fi apelat telefonul şi găsit instantaneu pentru ca biata femeie bolnavă să nu înnebunească? Ei bine, nu. Din nou felicitări pentru longevitatea festivalului, pentru calitate şi aşa mai departe.

Percheziţiile la Darius Vâlcov acasă au scos la iveală, în pereţi, 94 de tablouri semnate Renoir, Picasso, Balzac, Degasse, Grigorescu, Norica Neculai, Monica Tatoiu şi alţii. Toate pânzele o imaginau pe Lavinia Şandru, imparţială cum e, ieşind pe porţile şcolii de la Băneasa. Se pare că acest zidit al tablourilor era doar un exerciţiu în vederea zidirii Laviniei în pereţi, rol pe care şi-l doreşte de când se ştie.

PUBLICITATE O babă-şi adună dinţii de pe jos. Dă de un tablou Renoir. Îl ia, şi apare sloganul: Cine sapă groapa altuia cade în ciocolată Poiana. Sau cam aşa ceva.

Profeţiile lui Ion Iliescu, care-i ţine locul lui Arsenie Boca: Mai mult porumb, zahăr şi mineriade.

De luni, 30 martie, Peştişorul de Aur vine la fiecare din dvs acasă şi vă îndeplineşte câte trei dorinţe: 1. Pas cu Pas, 2. Ion Iliescu judecat, 3. Mama-i numa' una. Proverb: Aveţi grijă ce vă doriţi.

PUBLICITATE O babă se uită la QED, film românesc cu Florin Piersic Jr în rol aproape principal. Baba plânge, se sinucide, crezând că vede De ce eu al lui Tudor Giurgiu. Apare sloganul: Cine sapă groapa altuia şi aşa mai departe.

Dan Şova îşi va face un parlament privat. Apoi guvern, că prim ministru are.

SPORT Proaspăt eliberat, Becali va juca în primul 11 al Stelei.

WEATHER Anu' ăsta nu vine primăvara.

Agenţia CĂLIMARA

Un comentariu:

Lăsați răspuns aici: