14 februarie 2015

Ştirile week end-ului ăsta

Parlamentul României a legiferat situaţia în care dacă, prin absurd, "plouă, plouă, babele se ouă", ouăle, care evident sunt de aur, să fie folosite la infrastructură după cum urmează: unul la autostrada Comarnic Breaza, că-i mai scurtă, şi altul la cucerirea vârfului Omul pentru a pune acolo un steag românesc ca să-l vadă turiştii străini, în felul acesta dezvoltându-se schiul montan, litoralul şi CFR călători.

OltChimul poate fi vândut în Complexul Europa. Cu banii obţinuţi se poate face un cont în China. Din cont se pot extrage ceva bani, nu mulţi, pentru a fi recompensat fotbalul românesc care se scufundă.

Simona Halep va juca în Gala Bute.

Varujan Vosganian plânge de zor prin media. Şi-şi spune: ce-am avut şi ce-am pierdut, trebuie să mă salvez de puşcărie? Păi, s-a pierdut pe drum, printre lacrimi şi rugăciuni demnitatea.

Cine zice ăla e.

PUBLICITATE Doamna Udrea duce degetul la nas. Din nas îi cad trei milioane de dolari. Apare sloganul: Numai cu pate de porc ne facem viaţa gustoasă.

Ion Ţiriac critică arestările făcute de DNA. Păi, dânsului nu-i vine rândul?

Azi e ziua îndrăgostiţilor. Pup, pup, pup, pup, te iubesc, te iubesc, mi-ai furat căciula, nu-mi băga mâna-n chiloţi, nu te uita la aia cu părul verde, hai acasă că vezi tu bătaie, pup, pup, pup şi gata.

PUBLICITATE Doamna Udrea scoate degetul din nas. Îl scoate cu o geantă Vuitton. Apare sloganul: Tăcerea e de aur, dar şi pârâciunea la fel.

Aseară la Realitatea TV, Buduca, Urian şi Cărmăzan vorbind despre cultură, chestii. Cel mai bun a fost Ioan Buduca, restul mediocri.

VREMEA Zi, Busule, cum e mâine?

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: