20 octombrie 2014

HOROSCOP 20 - 26 oct

VĂRSĂTOR E o conjucţie, nu ştim care, cert e că spre final de săptămână trece Iohannis pe strada dvs şi vă îndeamnă la Vorbe nu Fapte. Şi-atunci începeţi o ceartă cu vecinii, care ţine până duminică şi care vă afectează buzunarele. Primiţi un telefon.

TAUR Sunteţi primarul com Obedeni, jud Giurgiu şi vreţi să emigraţi din partea PSD, tot ca primar, într-o comună engleză, dacă se poate mai aproape de Canalul Mânecii. Faceţi cerere. Veţi avea un wend minunat, cu fasole, femei, floricele şi-un furt.

PEŞTI Marte în consonanţă cu Jupiter, asta înseamnă o stare bună de sănătate la mâna stângă. Restul corpului fiind paralizat, trebuie să mergeţi la Meleşcanu că este Un Bun Român, să vă dea bani de operaţie. O excursie cumva, cu prietenii, un maraton.

FECIOARĂ Statutul partidului din care faceţi parte, PMP, vă cere să purtaţi o fustă lungă pe sub cea scurtă, ca să nu semănaţi cu dna Udrea. O nouă încercare la slujbă, grea de tot.

LEU Plouă în majoritatea timpului. Ion Iliescu este la geam şi suduie apa care cade ca o nesimţită din cer. S-o bea, să n-o bea? A uitat ce-a învăţat la şcoală. Duminică aveţi parte de un nou născut.

BALANŢĂ Naiba ştie ce-i cu zodia asta. E grea, e al naibii de grea. Tot ce vă putem spune este şi aşa mai departe.

SĂGETĂTOR Multă grijă pentru cel aflat foarte aproape de tine. Taie-i piciorul, dat nu-l jigni, lucrurile astea se-ntorc. Spre mijlocul săptămânii vorbiţi cu motanul vecinului. E de bine, că motanul are bani.

SCORPION Nativii zodiei vor să scape de întrebarea: cine a pus căcat pe clanţă. Pentru asta, miercuri sau vineri se duc în pelerinaj la guvern că poate căcatul de pe clanţă e un plagiat.

CAPRICORN Aici e mai dificil. Zodie neliniştită. Cei născuţi în această săptămână duc rufele la spălat, zugrăvesc. Curge sudoarea, dar ei fiind lideri spală rufele partidului. Banii, banii vorbesc în cazul nativilor zodiei. Cum vorbesc? Păi, zăngănind în buzunarele altora, nu în ale lor.

Restul zodiilor nu se ilustrează prin nimic în această săptămână. Poate săptămâna viitoare.

Astrologul CĂLIMAREI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: