21 octombrie 2014

Ştiri pe scurt

* Cu peronul pe partea stângă.

* PUBLICITATE O tânără de 4 ani, 3 luni şi 2 zile, deci o tânără de 4,3,2 aleargă după un moş de 80 de ani. Îl ajunge, normal. Are la ea un cuţit cu care îi stoarce un coş. Apare sloganul: Flatulaţia? Durerile de stomac? Din această clipă uită de ele.

* Dacă în turul 2 al prezidenţialelor din România ajung Macovei, Iohannis, Ponta, Udrea, Vadim şi Iliescu, în turul 3 vor ajunge doar Iohannnis, Macovei, Udrea, Vadim, Ponta şi acelaşi Iliescu. Ce-i de făcut, se întreabă ONG-ul numit Ne doare-n cur.

* În trenul de Ampoiţa Bucureşti s-a deschis o bibliotecă. Pe parcursul călătoriei se poate sta de vorbă cu personaje din Fraţii Jderi sau Neamul Şoimăreştilor, intepretaţe de Daniela Nane, Radu Beligan şi Mihăiţă Neşu.

* Dar dacă mafioţii ăştia din mafia retrocedărilor aduc pădurile înapoi? Le vrea cineva?

* Cam până pe 16 noiembrie, ora 16, mai găsiţi bilete la meciul de înot sincron Ampoiţa Obedeni. Da, până atunci.

* În com Obedeni, jud Giurgiu, s-a găsit un os uman lung de opt metri, lat de doi, care a declarat: Mă simt foarte bine în campania electorală actuală din România. Io reprezint un ciolan, şi ca să fiu ros va fi bătălie mare. Ha, ha!!

* PUBLICITATE O tânără 4,3,2 aleargă după o babă de 104 ani. Strigă la ea: Fă, babo, stai!! Baba stă. Tânăra 4,3,2 scoate un cuţit. Da' şi baba scoate unu'. Începe lupta pe fondul sloganului: Noul Hyundai 300i de la 33.000 euro, o plăcere.

* Unde dai şi unde crapă, referitor la nu ştim ce. Dar reporterul nostru, Cătălin Radu Tănase se află acolo. Ia zi, bă!!! Bună seara, stimaţi telespectatori, e ceva aici, futu-i, da' nu avem lumină şi nici bani să transmitem.

* Şi acum ştirile din sport. La 2 2 echipa gazdă a răcit. * Mama e numa' una şi e în echipa Bistriţa Năsăud. * Arbitrul Clorofil Mărgeanu din Bucureşti a venit la stadion însoţit de o tânără fată de 20 de ani, care a intrat pe teren numai în bikini. Meciul n-a avut istoric.

* Vremea: La Ampoiţa e mişto pe arii extinse, la Obedeni la fel.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: