22 martie 2011

Wonderful world

Vine primavara. Delfinii zburda prin oceane, de unde si tsunami. Cirtitele si hirciogii ies din vizuini, coralii scutura presul de la usa, de unde si cutremure fara numar. Arabii ies in numar mare in piete si parcuri, de unde si revolutiile. Soldatii ies sa se joace in strada, de unde si blindatele care se plimba peste cetateni. Televiziunile se zbat si se bat sa ne tina in casa, de unde si catastrofele in breaking news si burtiere galbene si rosii. Noi sintem mai interesanti, striga niste insetati de libertate. Ba noi sintem, uitati-va aici, striga niste insetati de apa neinfestata. Dictatorii cu suman si cei cu Armani si le masoara in vazul lumii. Ba flota mea e mai grozava, ba interesul meu e mai mare. Marile povesti de iubire se destrama fix acolo unde s-au tesut: la televizor. Pe linga gratar si mititei, nu uitam sa luam si umbrela, in caz ca pica niste ploaie acida. N-ar fi rau, asa se topesc peturile pe care le lasam in urma. Vine primavara. Nu calcati iarba, fumati-o!

8 comentarii:

  1. Minunata lume, asa e.. iar apocalipsa e doar o metafora.. Cat despre iarba in chestiune, macar de-ar rasari odata si daca se poate la pret de urzici :)

    RăspundețiȘtergere
  2. iarba la ghiveci? se poate si asta, ca la carte, cu documentarea de rigoare. numai s anu confunzi borcanele si s-o duci la biserica pe post de griu incoltit:p

    RăspundețiȘtergere
  3. las' ca la noi o sa fie bine !!! o sa importam lapte si legume de la japonezi, ca acuma, de cand is radiate, o sa fie mai ieftine...nici n-o sa mai conteze ca, dupa trei zile, o s-avem gâlme in cap, frunze in loc de par si inca vreo trei deshte...deci, e bine !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. "iradiate" nush de ce nu vru si "i"-ul ala sa stea la locul lui ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Isi revine Calimara! Ai conectat-o la 220? I-ai facut resuscitare? Ti-ai loat bona???

    RăspundețiȘtergere
  6. Vlad: permiteti sa raportez: a venit primavara! a iesit ghiocelu'aci in curte si, culmea!!!! nu-l culege nimeni! ce popor nesimtitor! si-apoi da, am avut oleaca de timp si-am gasit timpenii prin ziare. bona n-am inca:(((

    RăspundețiȘtergere
  7. Oricum, oricare ar fi motivul, ne bucura ochiul! Raman pe receptie!

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: