14 octombrie 2015

TOP TEN 1 - 14 oct

1. LIVIU DRAGNEA, pentru emoțiile pe care și le-a stăpânit în alegerile PSD. Prietenii știu de ce și cum.

2. ANGHEL IORDĂNESCU, pentru că acest antrenor mediocru reușeșete să bată Feroe și să ne ducă în Franța.

3. EUGEN OVIDIU CHIROVICI, pentru că deși n-a scris în România niciun rând lizibil, reușește să sucească mințile mapamondului literar cu cine știe ce mâzgăleală masonică.

4. MIRON COSMA, pentru că, pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești, el își va depunde candidatura la prezidențialele din 2019 sau când sunt.

5. STELA POPESCU, pentru secvența înșelătoare din serialul Las Fierbinți în care critică învățământul românesc. Dânsa declară și are deptate: Actorii sunt mai credibili decât politicienii.

6. OLANDA, pentru că ia bătaie de la Cehia acasă, 2-3, și nu merge ca noi în Franța. Așadar, Olandezul Zburător nu se întâlnește cu niciun cioban din Miorița.

7. FLORIN CĂLINESCU, pentru că revine pe ecran în locul lui Bebe Cotimanis, care, zău așa, e un actor stupid, lipsit de umor și probabil tată al nu știm câtor copii.

8. BIG BROTHER, pentru că după primii trei ani în care-ți sunt reținute datele, poți căpăta încă trei ani dacă ai zis de rău soacrei de președinte și-apoi încă trei și tot așa. Că nu mai scapi de fapt niciodată.

9. ARSENIE BOCA, pentru că și după moarte continuă să facă minuni: Ieri a fost demolată nou construita autostradă Sibiu Orăștie.

10. Creșterea salariilor profesorilor cu 25%, care nu ne garantează nouă, părinților, că va crește și gradul de educație al copiilor sau că-i va face pe aceștia să nu mai părăsească școala.

TOP comandat de Agenția CĂLIMARA, efectuat de Inst Media pentru Așa Ceva, în perioada 10 - 14 oct, 2015.

Un comentariu:

Lăsați răspuns aici: