12 octombrie 2015

Cu VW-ul la gunoi

Să vezi pe Calea Victoriei, să zicem, bucureșteni conducându-și mașinile VW, auzind la radio că acestea poluează, dându-se jos și aruncându-și mașinile la primul tomberon. Să vezi, deci, cum grija față de sănătatea capitalei este adânc înfiptă în mintea și inima românului.

Să vezi bucureșteni fericiți pe străzi, să zicem pe Calea Griviței, cu lacrimi în ochi de bucurie că Dragnea a câștigat PSD-ul ca singur candidat. Să-i vezi aruncându-și copiii în aer la un an și prinzându-i la opt cu un sentiment copleșitor de izbândă că PSD e pe un drum nou, că ăla de până acum a fost vechi, depășit, insalubru.

Să vezi bucureșteni cerând eliberarea lui Oprescu pentru că 10% cât își oprea omul din contracte era prea puțin.

Să vezi bucureșteni votând cu amândouă mâinile politicieni condamnați, penali, răufăcători, proști ca noaptea.

S-o vezi pe Dorina Lazăr zicând că ea nici usturoi n-a mâncat nici gura nu-i miroase, și că matrapazlâcurile din teatru sunt scuzabile pentru că, totuși, lumea vine la teatru.

Să vezi români fericiți că maratonează în fiecare duminică încurcând circulația, "sponsorizați" cu câte 20 de euro pe care trebuie să-i dea unei umanitar unei grădinițe, în timp ce, în spatele lor cei din primărie, fără să alerge vreundeva, își iau mii de euro doar privind cursa la televizor.

Să nu mai poți circula în București, dar să fii fericit că Gabriel Oprea veghează la interesul național. Normal că dimpreună cu Onțanu, Videanu, Berceanu, Nicolae, Năstase, Oprescu, Udrea, Gorghiu și ceilalți.

Să vezi profesori cu salarii mărite plecând la căpșuni în Thailanda, Spania și Madagascar.

Să vezi, deci, toate astea și să fii fericit că trăiești într-o capitală modernă, într-o țară prosperă, cu o industrie de 5% peste plan și cu autostrăzi așișderea.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: