15 noiembrie 2014

Bazaconii

Armata regulată din Obedeni, judeţ Giurgiu a cucerit, în sfârşit, comuna vecină Vadu Lat, judeţ Giurgiu. După ce a ars copiii, a atârnat femeile şi bărbaţii în ştreang, a otrăvit fântânile şi au jucat toţi banii găsiţi la şeptic, armata învingătoare a ascultat în tăcere discursul de mulţumire al comandantului, Gelu Otrăvitu, o albină uriaşă, cam cât un borcan de 5 kg. Discursul a sunat astfel: Bzzzzzzzzzzzz, bzzzzzz, bzzzzzzzzzz, bzzzzzzzz, bzzzzzzz!!!

Două babe, Maria de 89, şi Fănica de 95 de ani, îl iubeau în tăcere pe moş Anghel, 90 de ani. Numa' că moş Anghel era căsătorit cu baba Liliana, 89, cu care avea trei copii: Gigi, 90 de ani, Petrică, 89 de ani, şi Laur, 96 ani. Copiii aveau patru nepoţi: Mimi, 88 ani, Fifi 99 ani, Lulu, 90 ani şi Gherghe 97. Într-o dimineaţă, ăsta ultimul, Gherghe, plictisit de flirturile din familie a scos un ciomag şi le-a dat tuturor în cap. Au fost îngropaţi sub un pod de pe Neajlov.

Centrala termică nucleară din com Obedeni, jud Giurgiu a fost blocată de un sicriu. Să vedeţi cum a fost. Pe apa Neajlovului plutea la vale un sicriu. El s-a poticnit în elicea centralei. Inginerii s-au speriat, au desfăcut coşciugul şi au descoperit cu stupoare că înăuntru era Iisus Cristos, care a înviat instantaneu, că aşa face el de fiecare dată. L-au dus la primărie, unde cu ajutorul poliţiei i-au luat o declaraţie. Întrucât nu avea domiciliu stabil şi minţea într-un că este sfânt, că stă în ceruri şi alte alea de neimaginat, a fost dus la Giurgiu şi pus să măture prin parcuri. Una din măturile cu care-şi făcea treaba s-a transformat în zână. Zână care a furat toate maşinile din Giurgiu, a violat toate gagicile de 19 ani şi a dispărut. Aşa ni s-a spus.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: