06 noiembrie 2014

Bazaconii

Astă noapte Terasa Foişor aflată pe linia troleului 85 sau pe cea a troleului 69, care merge undeva la AFI, deci Terasa Foişor a născut un băiat în prezenţa clienţilor. Băiatul, în greutate de 16 kg a fost botezat de toţi cei aflaţi la o bere, un vin, astfel că de acum înainte el se numeşte Crin Macovei Udrea Vadim Meleşcanu Ion. De cum a făcut ochi, pe la 3 dimineaţa, tânărul de 22 de ani, Crin şi aşa mai departe, a luat un topor şi s-a sdus în turul II al prezidenţialelor. A luat 18 milioane de buletine, le-a ştampilat pe numele lui şi s-a declarat preşedintele românilor. Dacă nu credeţi, treceţi pe la Foişor, îl găsiţi acolo stând de vorbă cu Obama, Merkel şi ceilalţi.

Corabia cu piraţi sudanezi Belafonte naviga pe râul Neajlov. Căpitanul navei, vaca Ştefania Duvăz, a scos sabia şi a spus: La păscut!!! Corabia s-a oprit, scările au fost coborâte şi din burta vasului au început să se reverse piraţi vechi, tineri, femei, copii, veveriţe şi-un papagal. Papagalul a spus în gura mare: Vom mări pensiile, gramajele băuturilor, vom face o autostradă din Clejani la Albele, vom seca apele ca să dăm de gaze de şist şi vom înfia toţi copiii. Asta cu copiii a pus capac. Cei 2.000 de piraţi aflaţi la păscut au tras instantaneu în papagal. Aşa s-a aflat că-l chema Victor şi că era pesedist.

Actorul masculin Tudose Gable Ionel din com Obedeni, jud Giurgiu juca un rol de spadasin în filmul românesc Cine nu-i spada îl iau cu lopata. Filmul rula chiar în Obedeni. Cum se duela el pe ecran, Ionel îşi văzu gagica în sală. Era cu un moş pe care-l cunoştea, din marginea satului, şi care tot timpul îi băga mâna sub fustă Adrianei, că aşa o chema pe gagica lui. Acum, în sală, la fel. Moşul avea mâna până la umăr băgată sub fusta creaţă a Adrianei şi gagica râdea, că adică moşul o gâdila unde trebuie. Hi, Hi, Hi!!!! Ionel se înfurie, coborî de pe ecran, înfipse spada în ochiul stâng al moşului, mai omorî vreo doi tipi din primul rând, îşi luă gagica şi se duse la Vrăjitoarea Nina Alcoolemia. Nina îl felicită şi-i dădu o listă cu încă 60 de bărbaţi care trebuiau omorâţi din cauza aceluaişi lucru: fustele creţe ale Adrianei. Cu o mână chiar avea un copil. De prisos să spunem că Ionel făcu întocmai.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: