29 iulie 2014

Ştiri pe scurt

* Elevii români câştigători la Olimpiada de fizică de la Paris, 2014, se vor întoarce acasă şi se vor apuca de meseriile pentru care şcoala i-a pregătit: brutar, şofer, spălător de vase. Multe din posturi, cât au fost ei să explice cu vectorii ăia, s-au ocupat.
* Vântul suflă rece, rănile ne dor.
* În curând, impozitul pe codurile galben, portocaliu sau roşu date de ANM.
* S-au luat sau nu bani negri la ALRO Slatina? Noi zicem că nu, pentru că o lege spune că dacă găseşti nişte bani tre' să-i predai la poliţie.
* Pe aeroportul din Ampoiţa, jud Alba a aterizat un avion plin cu vedete nelocale. Prima care a coborât a fost Angelina Jolie. Celebra vedetă va juca într-un film regizat de Magda C, în care e vorba de o mamă eroină care-şi salvează copiii. De la ce, e surpriză. Regizoarea, doamna Magda C, ne-a declarat: Scenariul prevede 200 de copii, 300 de bunici şi 8.000 de mame. Dacă vă vine să credeţi.
* PUBLICITATE. Doi grădinari fac o groapă pentru o salcie. În groapă găsesc o babă. Baba mânca. Baba zice unui grădinar: La raza care-a răsărit, am minute destule.
* Unificarea dreptei. La capitolul din program intitulat Dezvoltarea României, scrie negru pe alb: Jos Băsescu.
* Viiturile sunt benefice organismului.
* PUBLICITATE. O babă vede un grădinar într-o groapă. Omul sapă, sapă şi sapă. Baba îi dă un brânci, zicând: Te găsesc io pe frecvenţa cutare, cutare.
* SPORT. Minerul Ampioţa - Magda C la fotbal, 2 la 3.

CĂLIMARA AGENCY

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: