24 iulie 2014

Revista presei străine

* AMPOIŢA NEWS - Astăzi, 24 iulie, 2014, după ce s-a plimbat o oră prin Alba, Mihai Viteazul s-a oprit la pensiunea Mama Luţa din Ampoiţa. A scos sabia şi a cerut anularea CAS.

* CUCUTENI MORNING - Gazele de şist cutreieră pe străzile comunei.

* OBEDENI TELEGRAPH - O bucată din avionul doborât în Ucraina a căzut şi în localitate. Adică o aripă spate. Din ea au coborât 200 de civili veniţi să strângă corcoduşe în cadrul evenimentului: Ucrainei, cât mai mult compot.

* VADU LAT EVENING - O vacă germană vorbitoare de limba română a declarat pentru Antena 3: Banii despre care tot vorbiţi în cazul Băsescu sunt la mine. Să dea dracu' să v-atingeţi de ei.

* GIURGIU TIMES - Vapoarele cu turişti străini care acostează la Constanţa nu trec prin Giurgiu. Prin Giurgiu trec doar apele Dunării. Fără turişti.

* POTIGRAFU NIGHT - Este vorba despre viaţa de noapte a localităţii. O bătaie în centrul comunei. Unul din bătăuşi, pe patul de moarte, strigă, CAS-ul, reduceţi CAS-ul.

* COLENTINA NEWS - În toate paginile continuă gargara despre decongestionarea circulaţiei din cartier.

* STREET FASHION - Excelentă revistă feminină. La pagina 9, o babă de 97 ani, sumar îmbrăcată, declară: Decât bogat şi bogat, mai bine sărac şi bolnav, sau cam aşa ceva.

CĂLIMARA AGENCY

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: