12 martie 2012

Prin Bucureştiul iubit 7

Statistică îngrijorătoare: numărul femeilor care preferă să facă shopping în loc de sex creşte. Deja patru gagici din zece preferă cumpărăturile, iar cât timp citiţi acest material numărul lor creşte. * Totul e cam aşa, ca să vă daţi seama când femeia de lângă dvs va trece de partea celor cu shoppingul. Ziceţi: dragă, n-am mai făcut de mult sex, hai în pat. Nu pot, zice ea, trebuie să mă duc să cumpăr feţe de pernă. Sau: Hai, dragă, una mică. Ea: nu pot, mă duc în Amzei să cumpăr ulei, sticle goale, magiun, basmale, găini, plapumă pentru ăla mic şi vin peste vreo şase zile, aşa că descurcă-te singur. Sau: iubito, să facem una ca în filmul de aseară, cu sexul pe plită. Ea: trebuie să mă duc la mama să-i duc apă minerală, vreo trei căzi, mere, două tone, fuste scurte, că a înebunit baba, sutiene, îmi ia vreo opt zile, aşa că ad-o pe vecină, vezi dacă încape pe plită. * Braşovul va fi primul oraş din România în care putem afla de pe Google cu ce mijloace de transport ne putem deplasa prin oraş. Am verificat şi e aşa: cu maşina 4 se ajunge din Poiană în piaţa Sfatului. Ne-am aşezat în staţie. După cinci ore a apărut o gagică. Şi ea mergea tot în piaţa Sfatului, am întrebat-o. Am stat împreună încă şase ore, maşina nimic. Ca să treacă timpul, i-am cerut mâna gagicii. Ca să treacă iar timpul, am făcut opt copii împreună, acolo în staţie. Maşina n-a mai venit, iar noi a trebuit să căborâm pe jos în piaţa Sfatului ca să cumpărăm căruţuri la copii, pempărşi şi lapte praf. * Şi aşa mai departe.

8 comentarii:

  1. m-ai convins! mai adauga una bucata la statistica ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. sanchi, în spatele oricărei partide de shopping furibundă stă o partidă de sex nereuşită !

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, e vorba de shoppingul furibund de prezervative.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Sfantule.... drept dovada banc cu Bula:

      "Bula intra in farmacie si intreaba:
      - Aveti prezervative?
      - In primul rand, ii raspunde farmacista enervata... prezervativele nu sunt pentru copii si in al doilea rand sa-i spui lui taticu sa vina singur sa si le cumpere pentru ca sunt de diferite marimi!
      - In primul rand prezervativele nu sunt pentru copii ci sunt impotriva copiilor si in al doilea rand nu o sa-i spun nimic lui tata pentru ca sunt pentru mama... care va pleca la statiune si marimea inca nu o stie!..." ;))

      Ștergere

Lăsați răspuns aici: