09 martie 2012

Prin Bucureştiul iubit 5

Violenţa domestică. Să vedem: vine masculul de la muncă (70% din populaţia muncitoare a României) cu chef de sex. Cauzele poftei de sex sunt multiple: o secretară mişto, o colegă de serviciu cu fundul apetisant, o nevastă a colegului de birou cu care vă faceţi ochi dulci de două luni sau pur şi simplu o ospătăriţă de la bufetul pe lângă care treceţi în drum spre casă. * În mod normal, cheful de sex se poate rezolva simplu: nevasta trece repede în dormitor, se crăceşte, omul, pac, peste ea, dă de două ori din fund şi gata. Dar nu este aşa. Nevasta, inabilă, cu zâmbetul pe buze, îi spune soţului: ţi-am încălzit ciorba, ţi-am călcat pijamaua, soacră-ta a luat ceapă, că tu n-ai putut, ăla mic, deşteptul mamei, a luat 2 la geografie şi 8 la pian, vrei să-ţi cânte cât mănânci un Beethoven mic? * Şi nu-i bine. * Aburit de dorinţa de sex, brutală, animalică, soţul scoate bâta şi dă în femeie. Rău de tot. Cu bâta n-ajunge, mai dă şi cu un lighean, cu un ciocan de şniţele şi cu făraşul. * Femeia plânge, plânge, şi iar plânge şi căsnicia continuă să meargă ca pe roate zilnic după acelaşi tipar. * Statisticile româneşti din 2012 arată că 70% din bărbaţii ocupaţi cu o slujbă sunt violenţi în familie şi că-şi snopesc consoartele în bătaie. * De 8 martie, preşedintele Băsescu a promulgat Legea împotriva violenţei familale. Pur şi simplu, nevasta dă telefon la poliţie şi până să scoţi toporul să-i dai în cap eşti arestat. * Nu rău. * Turiştii germani care încă ne fac surpriza să ne viziteze ţara se întorc acasă cu toţi banii. Şefii TUI, agenţie germană babană de turism, cea mai mare din Europa, zic că e normal întrucât România nu oferă turiştilor nicio infrastructură de distracţie, nicio chestie de seară, animaţie feminină, programe interactive etc. * România ar putea avea un circuit F1. El ar putea trece prin Focşani, Tulcea, Colentina, Gherla, Cluj, Craiova, Giurgiu, Brăila, din nou Focşani, Iaşi, Kiev şi Ploieşti. * Nu-i banc. * Şi aşa mai departe.

6 comentarii:

  1. asta cu 70% care isi bat muierile cred ca e trasa de păr :)) s-ar auzi doar urlete si iar urlete..ca sint 70% sau 30%..sa-i aresteze pe toti veolentii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se aude nimic, pt că tipele suferă în tăcere. De altfel, aşa şi sunt ameninţate: dacă aud un sunet, te dau afară şi o fut şi pe mă-ta. Şi aşa mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Denis,
    Cred ca te-ai inspirat din lecturi prost alese. Sau ai vrut sa fi pe placul doamnelor (rau!)complexate.
    Realitatea este cu totul alta! Si cu siguranta nu ai tangenta cu ea; si mai putin vreo intersectie...

    Am vazut la TV5 o belgianca (dintre sutele care marsaluiau) vorbind despre drepturile (inca!) necastigate. Care erau acelea nu prea stia sa spuna; dar vorbea generalitati...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred, Ctine! Realitatea e nasoală de tot, bătaia ruptă din rai e încă în vigoare printre preceptele cele mai sănătoase ale românului imbecilizat de media. Putem să avem o discuţie şi aşa mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  5. Generalizarea - de orice fel ar fi- e una paguboasa in sine si anuleaza orice argument, chiar valabil.
    Nu neg existenta violentei dar nici nu pot accepta ca ea exista pe fiecare metru patrat de taram romanesc.
    Destui romani isi pun in piept clisee dintre cele mai diverse. Cat priveste conceptul "...bataia e rupta din rai..." si-a diminuat mult aderentii in ultimii 20 de ani.
    Alte clisee: romanii sunt cei mai ospitalieri, romanii sunt foarte priceputi, sunt cei mai destepti, sunt cei mai hoti, etc.,etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si de ce n-am fi si noi "cei mai cei" macar intr-un domeniu?? las' ca ne eticheteaza si altii, nu numai noi.

      Ștergere

Lăsați răspuns aici: