30 noiembrie 2017

Andrei nu ne ocrotește de nimic

Ne-am dus prin Gaudeamus ca să vedem dacă noi am mai publicat ceva. Și, da, ne-a apărut o carte. Și Aidei. Călimara cu Cerneală. Vânzoleală mare, dar nu la lansarea noastră, nici a altora, ci la lansările lui Adrian Năstase și Dan Voiculescu. Nu că n-au voie să publice, Doamne Ferește, dar media a tras numai de acest eveniment și de ceva ce-a zis Bot și de ceva ce-a zis Liiceanu și gata, celelalte evenimente de la Târg n-au existat. Un Târg de Carte de prestigiul lui Gaudeamus și tu nu faci referire decât la niște politicieni care, repet, n-au decât să scrie ce vor, cât și unde vor, și să-și lanseze cărțile oriunde?

Mulțumesc celor care s-au înghesuit la lansarea mea și a Aidei: Florentina Tănase, Laura Tăutu, o nepoată a cuiva care stat înfiptă între vorbitori, Dan Mircea Cipariu, Mircea Florian, Mihnea Tăutu, Vlad Leu, Radu Birișteică, Radu Lupașcu, Ștefania Dumbravă, Candid Stoica, Mircea Cutare, Big prin telefon, Aida prin telefon și mulți, mulți alții.

Sfântul Andrei este ocrotitorul românilor. El, dacă vreți să știți, nu ne ocrotește de nimic: de lipsa banilor, de lipsa unui viitor pentru nepoții noștri, de aia, de aia, și de aia, ajungând până în arhivele CNSAS.

Cam atât astăzi că, în țară, începe să miroasă a fasole cu ciolan. Ciolan din ăla bun și murături pe măsură.

Denis



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: