17 septembrie 2014

Ştiri pe scurt

* "Un ţigan, doi ţigani", poem în proză la care lucrează regina Angliei de ceva vreme.

* Odată separată de Anglia, Scoţia va cere alipirea la judeţul Teleorman.

* Celebra pianistă Moromete Aglaia din comuna Ampoiţa, jud Alba, de profesie florăreasă în Cluj a declarat la sfârşitul concertului pe care l-a susţinut la Paris: Fie vremea cât de rea, tot mai bine acoperit în ţara mea.

* Inundaţiile care au loc în acest moment în România vor fi rezolvate de domnul Ion Iliescu, absolvent al Facultăţii de ape, secţia Cum ne salvăm la inundaţii pe noi, pe copii şi pe parlamentarii patriei.

* Apele râului Neajlov curg de la stânga la dreapta joia şi de la dreapta la stânga marţea.

* Baza NATO din România va fi condusă de Cătălin Botezatu, care n-a mai apărut pe media de foarte mult timp.

* În timpul campaniei electorale autohtone n-ai voie să stai acoperit.

* Noile telefoane inteligente la vot sau cam aşa ceva, e un proiect de lege prin care ne putem trimite telefonul la vot, noi continuând să stăm acoperiţi sub plapumă.

* Noile clase primare din România vor fi împărţite în două: acoperiţii şi neacoperiţii. Acoperiţilor, în loc de manuale, li se vor da salarii babane, slujbe, afaceri grase, locuinţe de 5 şi 8 camere, vile la ţară sau la Milano, iar neacoperiţilor slujbe la căpşuni în Spania.

* La intersecţia râurilor Neajlov şi Ampoiul se va construi un cinematograf special la care vor rula filmele noului val cinematografic gata terminat şi vechi din România. Exemple: Banii de la CNC sunt prea puţini, film în care joacă un singur personaj, Mircea Diaconu, sau Acoperit prin media, cu un singur personaj necunoscut. Titlurile ar putea continua.

* Prognoza pe trei zile, luni, marţi şi sâmbătă.

* PUBLICITATE. De la balconul unei cabane cade o femeie de vreo 40, 80 de ani. Nu ne dăm seama. Se zdrobeşte de pământ urlând la noi: Gaze la stomac? Gata cu ele.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: