06 septembrie 2014

Revista presei internaţionale

AMOPIŢA NEWS - În vizită la Pensiunea Mama Luţa din Ampoiţa, Mihai Viteazul, călare pe calul său alb, a declarat: Voi reduce CAS-ul în pensiune, mă voi angaja în parcare ca să fluidizez circulaţia, şi voi da de mâncare la pisici.

FOREVER GIURGIU - În timul scufundării, de pa vasul românesc "Elena Udrea" a venit un mesaj ciudat: Români, nu e adevărat că nicio masă fără peşte oceanic, ci nicio masă fără plătică de Dunăre.

COLENTINA TODAY - trupele ucrainene intrate în capitală prin autostrada A1 s-au oprit la piaţa Gorjului şi au ţinut sfat. Bă, dacă cucerim Bucureştiul, îi sare Onţanu în apărare şi e nasol. Dacă nu-l cucerim Onţanu face la fel, că el nu-şi dă seama când e război. Şi ce facem? Intrăm în Bucureşti pe la Vanghelie, că el e la Bacalaureat.

BUCUREŞTI DAILY - În urma Summitului NATO 2014, la Bucureşti se va înfiinţa un comandament NATO. El ar urmma să primească un apartament de două camere de la ANL la etajul 2 al unui bloc de la Bucur Obor, ca să fie aproape de piaţă.

MANGALIA TOGETHER - Celebrul tablou, semnat Titzian, reprezentându-l pe Victor Ponta învăţând la matematică, numit "Tânăr care socoteşte" şi-a schimbat imaginea. Acum, pânza îl reprezintă pe Traian Băsescu socotind. Noul tablou se numeşte "Tânăr socotind ce se va întâmpla după alegerile din noiembrie 2014".

PENSIONARII CHRONICLE - Aflaţi aseară, 5 sept, la Festivalul Under Cloud, mai mulţi pensionari au adormit la piesa Liei Bugnar, 2 liniuţe. Sculaţi brusc după terminarea spectacolului, pensionarii au întrebat ceva de drepturile omului. Nu s-a înţeles de ce au făcut-o şi nici de ce nu s-au adresat lui Popescu Tăriceanu.

MAMAIA SHOW BIZZ - Radu Mazăre a intrat cu calul într-un bar. I-a dat jeratec. Calul a prins curaj şi a spus: "Barul nu este al vostru, nici al urmaşilor voştri, ci este al urmaşilor urmaşilor şefului de poliţie de Constanţa". Calul a refuzat să dea nume şi a fugit.

GO MARMELADA GO - Prima publicaţie din România care se ocupă de jocurile cu marmelada de prune, caise şi porc. Se pot face din marmeladă maşini, parcări, blocuri cu două etaje, soldaţi NATO, genţi Vuitton şi papagali Ara. Publicaţia nu ne spune unde găsim marmelada şi dacă din ea ne putem face un candidat la preşedinţie.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: