20 septembrie 2014

Bazaconii

* Soldatul maratonist Ionel Michigan Georgescu, din com Obedeni, jud Giurgiu, cel care a anunţat victoria românilor de la Călugăreni împotriva turcilor a fost înghiţit de un şarpe. Odată ajuns în burta scorpiei nu mică i-a fost mirarea să se întâlnească acolo cu Maria Câmpina, regina Ghicitoarelor din întreaga lume. Maria Câmpina i-a zis lui Michigan, că aşa era strigat pe numele mic soldatul Michigan: Bă, Michigan, tu eşti mic, da' fă-te mare şi nu mai alerga de colo colo ca un prost, ci acoperă-te şi treci la PSD. Şi nici una nici două, Maria, cât era ea de regină i-a tras două palme lui Michigan, că aşa era strigat pe numele mic soldatul Michigan, de l-a lipit de podul de la Călugăreni unde este şi astăzi.

* Tenismana de mare valoare Floreta Fărănume din com Ampoiţa, jud Alba, a câştigat turneul de tenis din com Clejani, jud Giurgiu. Premiul fiind de 200 de euro, tenismana de mare valoare Floreta Fărănume s-a dus la Giurgiu şi s-a înscris în PMP. La poartă era Elena Udrea. Femeile au vorbit. Elena: Ce cauţi aici? Floreta: Io? Să mă înscriu. Elena: În locul cui? Floreta: În locul nimănui. Pe un loc gol. Elena: Locul gol e al meu. Floreta: Minţi. Femeile s-au luat la bătaie. Elena Udrea s-a acoperit pe loc şi a ieşit din situaţie zburând spre Nana.

* La jocul de poker dintre Teodor Meleşcanu şi Teodor Meleşcanu, Teodor Meleşcanu a prins cacealma. A deschis cu ea cerând jumătate din Transilvania, un sfert din Moldova şi o parte din Muntenia, cea cu neieşire la mare. I s-au dat. I s-au mai dat şi două sute de mii de semnături pentru a participa la prezidenţialele din 2014. Aşa că Teodor Meleşcanu s-a ridicat de la masa de joc şi a declarat: Dacă voi fi ales, voi reduce CAS-ul, cercevelele la geamuri, şi circumferinţa mingiilor de fotbal. Normal c-a ieşit scandal.

* Pe câmpul de restrişte ce duce la Vaslui, trecea sergentul Pâinecaldă Florescu, ce-şi zice-n sinea lui: Mă, da' până când să-i suport io p-ăştia? Şi cum în urma lui ţopăia câinele Azorică Miclescu din Turda, sergentul Pâinecaldă i-a tăiat capul. A fost revoluţie în Turda, iar sergentul Pâinecaldă a fost avansat la gradul de general, da' degeaba.

* Meciul de fotbal dintre echipele Părul şi Mărul din divizia A a fost unul obişnuit, banal până prin minutul 66. Atunci a intrat pe teren un cor de babe, care, la unison, a cântat hitul verii lui 2014: Fie Ponta cât de rea, tot mai bine-n Scoţia!!

Agenţia de BAZACONII CĂLIMARA

Un comentariu:

Lăsați răspuns aici: