26 iulie 2013

TOP TEN

LOCUL 1. Călin Popescu Tăriceanu, nota 10,00. Pentru că se căsătoreşte a cincea oară. O va face şi a şasea oară cu moştenitoarea privatizării CFR Marfă.

LOCUL 2. Alex Velea şi Antonia, nota 8,44. Pentru că dau să se căsătorească şi n-o fac, aşteptând să-l ia de bărbat pe ăla mic al lui Ponta, numai dacă acesta din urmă termină chineza.

LOCUL 3. Oana Lis, nota 8,13. Pentru că şi-a schimbat înfăţişarea, vrând să arate ca Lis la 90 de ani, şi-n felul acesta să nu-i mai deosebească lumea.

LOCUL 4. Magda Ciumac, nota 8, 12. Pentru că şi-a luat băiatul şi s-a dus cu el în Italia vrând să-l mărite cu Ciociolina, membră a unui partid italian.

LOCUL 5. Oana Zăvoranu, nota 6,22. Pentru că vrea să se mărite cu şeful emisiunii Serviţi, vă rog, care între noi fie vorba este foarte proastă. Oana era să moară, de unde că Serviţi, vă rog se referă la servicii funerare.

LOCUL 6. Vica Blochina, nota 6, 11. Pentru că şi-a tras grăsime pe faţă, doar doar de-o remarca-o cineva pentru măritiş. Dânsa îi are în vedere pe Putin, pe un astrolog francez, i-am uitat numele, pe moştenitorul român al Hidroelectrica, pe băieţii care din când în când rămân în subteran prin Aninoasa sau Lupeni şi pe Tamango.

LOCUL 7. DJ Harra, nota 5, 78. Pentru că şi dânsa vrea să-şi schimbe înfăţişarea, de chestia asta depinzând cam ce ghiceşte ea prin cafelele nu ştim cui şi cu cât succes.

LOCUL 8. Daniel Gyorfi, nota 4, 32. Pentru că a dat 12.000 de euro pe nişte strâmbături faciale uitând că au apărut pe show bizz fete ca Antonia, Lori, Elena, Andra, aşa că cu banii putea face un transplant de rinichi chiar dacă n-are nevoie.

LOCUL 9. Kim Kardashian, nota 1, 12. Pentru că şi-a luat wc de aur, uitând că mulţi bolnavi din România n-au bani de mâncare, de pansamente, şi că Liga lui Mitică stă să crape din lipsă de echipe solvabile.

LOCUL 10. Andreea Bălan şi Keo, nota 1,01. Pentru că sărutul lor în public n-a însemnat altceva decât bucuria că Mugur Isărescu a zis să muncim mai mult, că intratul nostru în Schengen e vorbă goală şi că micuţul moştenitor al tronului englez va domni odată şi odată şi în Carpaţi.

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: