21 octombrie 2010

O facem?

Franta e in strada. Romania ce face?

6 comentarii:

  1. Unii suntem la munca, altii la furat..
    Franta e neguvernabila! Cine zicea asta? Parca Djuvara..
    Macar de-ar fi in strada pentru cauze juste si realiste..

    RăspundețiȘtergere
  2. ei, parca Djuvara le stie pe toate. ba e guvernabila Franta, cind vrea poporul ei. cit despre cauza, de ce nu sint juste si realiste? daca oamenii nu vor sa munceasca pina pica in groapa?? a, nu mai sint bani de pensii! da'bani de dat inapoi la bogatii care platesc impozite ridicole cum de se gasesc?

    RăspundețiȘtergere
  3. mamaliga a explodat dupa ce rusii au zadarat foxul, acum 20 de ani...atunci a picat ceausescu, cel pe care atunci il urau de moarte iar acum, parte (mare)din romani,il regreta...
    basescu ne umileste dupa cum vrea "catargul"lui...noi, ca natie, nu prea stam bine la mandrie nationala, asa ca nu vom iesi in strada!
    suntem natia lui"de bine , de rau" si a lui"ne combinam"...

    RăspundețiȘtergere
  4. radu (de la romanica)21 oct. 2010, 21:33:00

    daca incape vreo comparatie intre ivan turbinca si poporul roman, atunci as fi curios sa vad care ar fi aceasta. oricum, gaura acului cred ca e inguuustaa... taaaree!

    RăspundețiȘtergere
  5. Io unu' am o dilema:
    As iesi in strada, dar ... ca sa fac - ce?! Tip, urlu, injur, cer si rezultatul poate fi, in cel mai bun caz, sa vina altu' la fel de prost, la fel de lenes, la fel de hot. Prin urmare nu se numeste chestia asta consum inutil de energie?

    RăspundețiȘtergere
  6. Vlad: aidi, bre, nu gasim noi in toata tara unu brez cinstit destept si curat?

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: