24 noiembrie 2007

Deputatii nu mai ies la iarba verde

Academia Catavencu e circotasa. N-ar vedea ea jumatatea plina a paharului s-o pici cu ceara. Si ce daca deputatii au respins proiectul de lege privind instituirea Zilei Plantatiilor? Foarte bine !

Catavencii au inteles din faza asta ca cetatenii n-o sa mai aiba nici un imbold pentru a planta un pom (activitate sfinta din treimea pom-casa-copil). Poate ca nu s-au uitat bine la reluare ! Cine are constiinta poa’ s-o faca si singur, nu impins de la spate de vreo lege, nu ??

In plus, si cea mai importanta consecinta imi pare a fi ca, nevotind legea asta, alesii nostri isi arata clar dezinteresul pentru iesit la padure, bere si mici cu ocazia zilelor libere de la Stat. Ma refer la cei 161 (din 184 prezenti) care au votat impotriva.

Fratilor, asta inseamna 161 de jipane mai putin. 161 de paduri luate cu japca mai putin. 161 de viloaie cu fortarete in jur mai putin !

Pai, e de colea ?!

Iar cine vrea sa replanteze codrii Vlasiei n-are decit s-o faca la el la bloc.

(info din Academia Catavencu, nr. 45, 14-20 noiembrie 2007, “Deputatii vor doar un singur copac cu flori in Romania, pag. 24)

Un comentariu:

  1. Pai pana la urma nu au votat o lege ce oricum mie mi se pare tembela. De data asta au dreptate. Cum sa il obligi tu pe ala din Ferentari sa planteze copaci ? Ce ai de gand sa faci ca sa il convingi ca e musai sa planteze panselute si ca nu e frumos sa arunce gunoiu' pe geam (mancati-as) ? Sau pe tanti aia de venise la mine in Pangrati cu plic din ala de la Ridest Digest (sau cum mama lor s-or numi) sa ii dea Andreea Marin bani, ca "i-a zis Andreea sa vina la tvr la poarta sa ia banii". Pe astia cum faci sa nu transformi in infractori ? Deci pana la urma Catavencii astia cauta sa vanda ziarul legandu-se si de treburile de care nu ar fi trebuit sa se lege. Astia suntem noi romanii, daca treaba merge bine ne facem noi de lucru sa stricam atmosfera (nu ca treaba ar fi mers bine prin parlament).

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: