19 decembrie 2019

Ştirile orei 13 din 19 decembrie 2019



Foto arhiva E.M.

Doamna din imagine, Suzana Off, al cărui nume nu-l pomenim pentru că este o doamnă sensibilă, îndrăzneaţă şi neobosită, deci doamna din imagine a cerut ieri în plenul Parlamentului despăducherea tuturor instuţiilor statului de securitate. Pentru a convinge Parlamentul că are dreptate dânsa a clocit trei ouă de raţă. Din omleta cu pricina au mâncat cu toţii: parlamentari, securişti şi pompieri.


La defileul de modă care a avut loc azi dimineaţă la orfelinatul Zorzon din Bucureşti, au defilat modele celebre. Ele cântau: M-a făcut mama oltean/Ca să vezi, ca să vezi/Ciulamaua de mâine dimineaţă/ are foarte mult orez. Evenimentul a fost un succes, micuţii orfani cerând şi ei ţoale din astea pentru când se duc la furat.


Fetele din imagine, circa 10 ani de căciulă, au inventat cioara şi au luat medalia de aur din Obedeni. Dar ce? Le postează cineva?


Interesează pe cineva? Băieţelul din imagine, de profesie inginer de bord, a câştigat medalia de aur la olimpiada de borduri din Uieşti, jud Giurgiu. Acum, în Uieşti există a fabrică de borduri care se pun pe toate avioanele.

La ultimul metarial ni s-a interzis să dăm foto cu generalul şi baioneta.

Belşugul nu vine decât la cei care-l au deja, spuse generalul Manole Ben Manole ascuţindu-şi baioneta.

Agenţia de ştiri CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: