15 noiembrie 2018

Bazaconii

Oamenii nesănătoşi la cap sau proşti sunt, de obicei, fanatici ai unui stil de viaţă sănătos, deștept.

Infractorii şi asasinii ocazionali de la noi sunt deosebit de inculţi. Puştii din Călăraşi, ăia cu triplul asasinat, erau comnvinşi că cu maşina victimelor ajung în Germania. Apoi, mai vedeau ei. Băieţii ăia din Bolintin Vale, cei cu butelia şi bancomatul, n-aveau habar de cum se împrăştie gazul dintr-o butelie şi cum de ia foc. Lipsă totală de cultură infracțională. Tineri lipsiți de lecturi de specialitate.

Eterna Ecaterina Andronescu din nou ministru. Dacă UE ne va impune un minister al vinului, ce facem? Păi tot pe dânsa o punem. Dar dacă, un minister al mașinilor de spălat? Sanchi, dânsa s-a certat rău în partid acum ceva timp. A criticat, a dat cu dojana în Dragnea. Noi nu credem. Știrile astea politice de mare vânzoleală sunt făcute special să credem că ăștia de la putere sau opoziție au vreo treabă cu noi.

Finlanda vrea președinția UE în locul nostru. E prea târziu. Dna Ecaterina Andronescu e gata să candideze la ceva important în Finlanda și va câștiga.

Serena Williams femeia anului 2018 pentru revista GQ. La bărbați a ieșit tot un negru. Ăsta-i trendul, așa că și la noi, în 2019, vor ieși europarlamentari și președinte negri.

Iohannis haihui prin Londra.

Vedem Țapinarii, lungmetraj de Ioan Cărmăzan. După aproape 4o de ani. 50? Filmul nu rezistă timpului. N-are nici scenariu, nici muzică, nici nimic. Doar o nuntă a la Cărmăzan. Nu mai țiu minte cum mi-a plăcut atunci.

Nu știm de ce este umflat Radu Paraschivescu. Deși omul este creditat ca tata lu umoru, omul n-are pic.

Gala Elle Style Awards 2018. Niște vedete autohtone își pun pe ele țoale peste țoale doar doar de-or semăna cu Lady Gaga sau Madonna. Păi, nu-i așa. Nu țoalele fac diferența, ci talentul.

Ar trebui să avem o discuție despre MCV-ul nostru. De ce?

Noi știm cine a pus căcat pe clanță, dar nu spunem.

D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: