30 septembrie 2018

HOROSCOP, 1 - 7 oct


Sfântul Găleată cel Frumos prezintă previziunile săptămânii:

BALANȚĂ Familia tradițională formată din opt adulți înșirați pe niscaiva vârste, în funcție de Jupiter, are wc în fundul curții. La minus 20 de grade nu-l pot folosi. Și-atunci, joi 4 oct familia alege un recipient de 20 litri în care își face nevoile. Oala se umple mereu și e dusă în spatele casei. Duminică o scrisoare de la taxe și impozite. Nasoală.

BERBEC Gropile din șoseaua din fața casei familiei tradiționale sunt neastupate de 20 de ani. Familia tradițională plătește taxe și pune peste gropi scânduri pentru ca atunci când le vin copiii de la școală să nu cadă în noroi. Sâmbătă, 6 oct, premieră de teatru la Giurgiu. Trebuie să mergem.

VULPE Familia tradițională este internată în spital. La singurul wc de pe etaj este coadă, până viner 5 oct, când Pluto în descreștere aduce sau nu cearceafuri curate. Poate nu, și-atunci 50 de lei la asistenta de etaj. Sănătatea vine ea cumva n-aveți grijă.

TAUR Familia tradițională se ia la bătaie. Mama bate pe tata, tata pe soacră, găina un ied, câinele o căpră, copiii pe a-i vecinului. Este un mod de socializare care se termină de obicei la spital. Cauzele caftelii sunt multiple în funcție de cum se bâțâie Saturn.

CAPRICORN Familia tradițională se duce la biserică. Părintele le spune: mergeți și votați că vă ia mama dracului. Și toată suflarea din duminica slujbei atacă secțiile de votare. Până duminică, 7 oct.

Cam atât pentru azi, D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: