23 februarie 2018

HOROSCOP 25 fev - 4 martie


Doamna Sistermorphine prezintă Horoscopul săptămânii viitoare:

VĂRSĂTOR Nativii au două batiste, una neagră și una albă. Nu le pot folosi pe amândouă, așa că se șterg la nas numai cu aia neagră. Nasul se-negrește, cade, pe trotuar e un canal deschis, nasul dispare acolo. Asta până, joi 1 martie, când batista albă compune o melodie aspră, de duree, cu lacrimi pentru pierderea nasului. Vineri, 2 martie, orice Vărsător merge la măcelărie. Acolo, ce să vezi? În galantar un nas negru. Bucurie. Duminică invitație la masă. Sunt cârnați d-ăia buni. Nu refuzați.

TRANDAFIR Zodie dificilă. În parlamentul României s-a sugerat ștergerea ei din Horoscop. Durează. Planetele se aliniază după cum urmează: Jupiter în spatele lui Pluto, Pluto în spatele lui Saturn, Marte în spatele cartierului Militari. Joi, 1 martie, găsiți un răvaș în plăcinta de gutui făcută de soț: Dragă, amanta mea nu mă mai lasă să stau cu tine, zice că ești prea urâtă. Nu disperați, faceți repede un copil și dedicați-vă lui. Așa fac toate Trandafirele, până duminică 4 martie la prânz.

SPUTNIK Zodie masculină. Nativii dau la ciocan, cară roabe cu asfalt, urcă munții, străbat șesuri și gropi până vineri, 2 martie. Femeile Sputnik se uită și gândesc: mai bine mă luam cu un Vărsător, ca aveam batiste. Invitație la plimbare, sâmbătă 3 martie. Prin parc, prin balta Văcărești. Jupiter luminează bunăvoință. Pluto cântă la halebardă. Saturn merge la Lisabona, la Eurovision, deci toate sunt aranjate cumva. Până duminică seara, când începe serialul turcesc.

Agenția Horoscop a Călimării

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: