21 martie 2017

Cioloș, Cioloș nu pleca/Că românii te iubea!!!

În laboratoarele secrete al USR se lucrează intens pentru alipirea lui Dacian Cioloș la partid. Pe media a ieșit și Clotilde Armand, care a zis că Cioloș în sus, că Cioloș în jos, și că tot înainte spre bunăstarea românilor. Din surse știm că se lucrează inimos și la două lozinci mobilizatoare care ar trebui să înlocuiască indicatoarele rutiere din țară, pentru a-l atrage pe Dacian Cioloș în această hazoasă formațiune politică. Prima lozincă este: Cioloș, dacă vrei să știi/Românii te va iubi și va înlocui toate indicatoarele de cedează trecerea din țară. A doua lozincă, ceva mai tare, și mai convingătoare este: Cioloș, Cioloș nu pleca/Că românii te iubea. Acest minunat îndemn va fi amplasat în locul culorilor verde și galben de la semafoare, culoarea roșie reținându-l pe Dacian Cioloș să plece. Excelent.

CET Sud sau Craiova sau n-are importanță își vinde bisericile neperformante din patrimoniu. Bravo lui, lui CET ăsta. După exemplul acestei instituții, ar trebui vândute toate bisericile din țară, cele mai neprofitabile binențeles, pentru că cu ajutorul acestor lăcașuri sunt ținuți românii săraci în ignoranță și îndemnați de ani de zile, 27, să voteze numai cu Ion Iliescu.

Epopeea Ciuculete nu se va opri curând. Cum nu s-au oprit nici Elodiile, nici Mădălinele Manole, nici Arsenielele. Se vor face ani de zile de acum înainte reportaje cu viața secretă a solistei, cu spionii cu care avea întâlniri, cu amanții din Venezuela, cu cucerirea tătarilor, cu turnătoriile la știm noi unde, obligatorii pentru toți soliștii de populară, cu moștenirea ei fabuloasă lăsată tot lui Tavi Colen, cu cum a vrut ea să cucerească Eurovisionul și cu multe, multe altele.

Îngrijorare mare la Bruxelles: România ar putea ajunge în situația Greciei. În cazul acesta, guvernul nostru ar trebui să ia urgent următoarele măsuri: să închidă Thassosul și Corfu, să reevalueze răscoala lui Spartacus, să nu-i mai batem atât de des pe greci la fotbal și la înot sincron, să nu mai mergem pe autostrăzile bulgărești, să ținem cu grecii la Eurovision, să aruncăm toate pet-urile din România pe Acropole, să punem vize pentru greci și așa mai departe.

Urmează importantul meci de fotbal Danemarca România de la Cluj, 26 martie. România va ataca, va ataca, va ataca, Danemarca va ataca, va ataca, va ataca, România va da cu capul, Danemarca va da cu capul, România face fault, dar și Danemarca va face două și uite-așa va câștiga Danemarca cu 1 la 0.

Grupul muzical autohton Omul Cu Șobolani a împlinit 20 de ani ieri, alatăieri. Așa și?

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: