29 mai 2015

Presa străină

THE MILITARI GLOBE - În nr de azi, 29 mai, 2015, cotidianul sugerează ca arestul la domiciliu al inculpaţilor români să aibă loc într-un singur bloc undeva prin Rahova, în felul acesta demonstrându-se şi utilitatea lui Vanghelie care stă cu ceasurile în mână până se construiesc asemenea blocuri, deci într-un bloc din Rahova în care să încapă toţi Elenii Udrea, toţi Hrebenciucii, da' toţi, toţi, toţi, şi să aibă un singur telefon, un singur televizor şi o singură bucătărie. S-ar economisi bani mulţi conchide spre final autorul materialului.

THE FINANCIAL CLEJANI - Un material despre apariţia în media a lui Zegrean, ăla îmbrăcat în mov care-şi dă cu părerea în fel şi chip. Acum zice că la noi, în România, căsătoriile gay sunt împotriva naturii, a bunului simţ, că nu aşa am vorbit cu turcii când le dădeam bir, că nu aşa s-a stabilit în cartea Adrianei Săftoiu, că nu aşa, că nu aşa. Stai liniştit, moş Zegrean, căsătoriile gay vor fi aprobate şi la noi, şi atunci trebuie să te pui pe lopata istoriei şi să ne laşi cu panseurile dumitale "înţelepte".

THE ARMAŞU MORNING - Un fotomodel feminin din com Armaşu, Zlatna, ajunge în patul şeicului Nu-idămnumele. Dânsa, o apetisantă blondă de 20 de ani, cu pălărie verde şi sânii mov, declară pentru acest periodic: "Toate ajungem în patul şeicului Nu-idămnumele, pentru că în modă nu încape decât Naomi Camppbel. Şeicul Nu-idămnumele din Qatar, Kuwit sau Oman trimite avioanele după noi şi noi ne bălăcim în piscine cu Victoria's Secret în paharele pline de şampanie, ascultăm muzică arabă sau olandeză, ciupim veveriţe de fund şi totul, dar totul este mai frumos ca la Armaşu, unde te ciupeau alţii pe tine şi medicul de familie te viola fără măcar să-ţi dea o fustă".

THE EFORIE NEWS - După modelul băcăniei pe care Woody Allen o are la New York încă din anii 70 ai sec trecut, şi care n-a fost închisă niciodată, un patron din Eforie şi-a deschis o băcănie în care vinde numai marmeladă. După prima zi, din încasări a vrut să finanţeze un film artistic. A făcut casting şi a ales-o pe Carmen Şerban pentru rolul principal. Onorariul ei era de 5.000 de euro pe zi. Ori patronul nostru nu vându-se marmeladă decât de 4 lei. Ceva nu se potrivea astfel că omul din Eforie l-a dat în judecată pe Woody Allen pentru dezinformarea opiniei publice şi denaturarea mediului de afaceri, însemnând, conchide rechizitoriul, că americanul nu din banii băcăniei face filme cu Cate Blanchet şi Alec Baldwin.

THE ROLAND GARROS TIME - În meciul bătrânilor de pe arena principală a turneului parizian, Ionescu Quintus a ieşit la egalitate cu Iulian Vlad, 6-6, 5-5, 8-8.

Agenţia CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: