09 ianuarie 2014

Ştiri pe scurt

* Bilete mai ieftine nu se găsesc.
* Rentabilizarea TAROM-ului se va face introducând curse Rahova-Puşcărie Bucureşti.
* Ponta a zis că nu se scumpeşte, Crin a zis că nu contează, Udrea ar candida, Voiculescu şi-a luat izmene de puşcărie, pe Berceanu nu l-a dovedit încă nimeni, Capatos face emisiuni de tot căcatul, Gâdea bate câmpii despre criminali neprinşi, Andreea Marin s-a măritat degeaba, TVR a încăput pe mâna unui individ care nu se pricepe la nimic, lu' şefu SRI i s-a spart mailul, pe Ion Iliescu, mamă, mamă, l-au pupat toate babele, aşa de hohă, ceaţă deasă pe România, autostrăzi nu se vor face ioc în 2014 şi uite-aşa avem un tablou curpinzător a ceea ce va însemna anul nou pentru noi.
* Vom exporta porci în China. China ne va exporta oasele.
* Metroul. Asta e problema, metroul. Am uitat ce-i cu el.
* PRO TV de vânzare. Îl va cumpăra băiatul ăla care tot cumpără în România ba Oltchim, ba CFR Marfă, ba George Copos.
* Bazinul era prea mic şi nici n-avea apă. Aşa că cei 15 oameni care s-au aruncat în el..........
* A fost cercetată casca lui Şumi. În ea s-a găsit o stenogramă adresată Angelei Merkel. Şumi zicea: Dragă, Angela...şi pac, copacul sau stânca, ce-o fi fost. Aşa că Angela a fost inclusă în cercul de suspecţi.
* Autostrada Comarnic Braşov se va face în sens invers. Când va fi observată greşeala va fi prea târziu iar cei din Comarnic se vor muta probabil la Bucureşti, pentru că spre Braşov nu va mai circula nimic.
* Dacă dăm timpul înapoi şi ne trezim în 2008, vedem cum Călin Popescu Tăriceanu, prim minstrul României la acea dată asigura românii ca pe ei nu-i va lovi nicio criză.
* O percheziţie a DNA a descoperit un cui.
* Şi aşa mai departe.

Denis 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: