26 noiembrie 2013

Ştiri pe scurt

* Toţi porcii merg în China de-acum înainte. Şi ăia din abatoare şi ăia de lângă noi de pe stradă, din casă, de la slujbă, de la film, teatru, politică  şi aşa mai departe.

* La 1 decembrie 2013 începe lucrul la autostrada Comarnic Braşov. Pentru că se anunţă zăpezi mari, primele cinci luni de lucru la autostradă vor fi dedicate construirii unor derdeluşuri. Ele vor funcţiona în felul următor: Se va înălţa un deal la Ploieşti. Cam de 3 mii de metri. Te sui cu maşina în vârful lui, cineva îţi face vânt şi aşa aluneci până la Braşov. Dacă omul care-ţi face vânt nu e acolo, aştepţi până vine. Dacă vine peste o săptămână se va face coadă de maşini de câţiva km. Astfel că, scăpăm de porţiunea Buşteni Sinaia, dar dăm de ea la Ploieşti, ceea ce e un pas înainte. Pentru că de la Ploieşti ne putem întoarce mai repede acasă.

* Cercetătorii români şi-au pus problema sexului la birou. Să vadă ei adică, dacă românii preferă lemnul tare al biroului patului moale de acasă. Cei zece cercetători români sunt nouă bărbaţi şi o femeie. Aşa că rezultatele au fost triste.

* Comunele Obedeni şi Bulbucata, ambele în judeţul Giurgiu, au făcut un acord de încetare a focului în Siria.

* Ţara se descentralizează, dar banii?

* În grupa din care va face parte România pentru CM de fotbal 2018, vor mai fi echipele naţionale ale Zimnicei, Tecuciului, Iaşului şi Mănăstirii Putna. Din grupa noastră, E, se va califica o singură echipă, România, care va face baraj cu Viitorul Constanţa. Ceva ne face să credem că Victor Piţurcă va folosi o tactică de 5, 5 plus 1.

* Educaţia, sănătatea şi învăţământul din România sunt la pământ. O fi pământul ăla din Nana?

* Ai n-ai treabă, Taylor Swift şi Justin Timberlake. Am uitat la care premii, la alea date de Horia Moculescu sau la alea date de Academia Americană de Muzică?

* Unde dai să sapi groapa altuia.

Agenţia Denis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: