12 noiembrie 2013

HOROSCOP săptămâna 11 - 18 nov

CAPRICORN - Vine aşa un val de căldură spre mijlocul săptămânii, val  care vă face să plecaţi la mare. De luat obligatoriu nevasta, stâlpul pentru taxe, copilul pe care trebuie să-l uitaţi pe autostradă. Pe final, un coleg vă dă un telefon. Zice. Bă!!! Nu cădeţi în capcană.

VĂRSĂTOR - E bine de cei născuţi acum, în această răptămână. Poate cade taxa de stâlp, poate PSD stabileşte în dvs candidatul din 2014, poate ninge, deci se poate întâmpla orice. Atenţie mare.

BERBEC - Vă cade o fată mare la pat. E cu fratele şi părinţii. Procedaţi cu atenţie. Pe rând. Zona politică de ocolit. Sunt berbeci care se uită la Bianca Drăguşanu. Păcat. Nu că-i mai bun Mitică Dragomir, da' orşcât.

TAUR - Taurul e prins cumva într-o capcană, până joi. După aia nu ştim ce se poate întâmpla, cert e că un telefon misterios sună, sună cam de două ori la uşă.

CAPRICORN - Asta a mai fost. Dar dacă tot a mai fost, atenţie mare la prosteala cu agricultura a lui Traian Băsescu.

FECIOARĂ - Nativii din această săptămână îşi fac unghiile. Nu ştim de ce. Porniri la fapt de seară, de fapt nişte prietenii cu spermacultură sau cam aşa ceva, termen împrumutat de noi, astrologii, de la o prietenă, Dana. O veste duminică sau sâmbătă. Credem că sâmbătă, 16 nov.

LEU - Poate cade guvernul. Nu, nu cade. 

SĂGETĂTOR - Scandal în casă. Până vineri. Când se aleg apele. Noroc la bani spre duminică, 17 nov. Astrele nu prezic suma.

SCORPION - Nativii ştiu că de anul viitor campionatele de fotbal ale Bulgariei şi României vor fi comune. Să te ţii atunci şpăgi, blaturi. La campionat va adera şi Ungaria. Vă puteţi face arbitru.

MARMELADĂ - Zodie sosită din Imperiul Otoman. Are legătură cu peşcheşul, cămaşa, dugheana, pantalonii, halvaua, berechetul, haremul. De fapt aici am vrut să ajungem, la harem: este singura instituţie după care suferă tot mapamondul, implicit toţi cei născuţi în Marmeladă. De fapt şi noi, ăştiălalţi, din alte zodii.

SILICON - Astrele favorabile nativilor. Ceva cu bugetul României, care trebuie stropit cu substanţa după care e denumită zodia. Zodia fericirii şi a lacrimilor. Atenţie la o gagică blondă, siliconată în zona pieptului.Vă dă un sms vineri.

Denis




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: